NVO "Izvor života" podijelila paketiće za 250 mališana

"U sklopu ove akcije obišli smo i petnaest porodica iz našeg grada kojima smo uručili pakete sa sokovima i kolačima, a narednih dana obići ćemo još desetak,“ rekla je Kostantina Maraš

61 pregleda0 komentar(a)
Nikšić paketići, Foto: NVO Izvor života
27.12.2017. 10:44h

Uz program Šante Pante i Djeda Mraza NVO “Izvor života” i ove godine obradovala je oko 250 mališana iz socijalno ugroženih porodica i djece sa smetnjama u razvoju kojima je, u sklopu akcije “Djeci za radost” podijelila novogodišnje paketiće. U programu je učestvovala i pjesnikinja Gordana Sarić.

“Ono što nas posebno raduje jeste osmijeh na licu mališana. U sklopu ove akcije obišli smo i petnaest porodica iz našeg grada kojima smo uručili pakete sa sokovima i kolačima, a narednih dana obići ćemo još desetak,“ rekla je Kostantina Maraš, iz pomenute NVO .

Brojni sponzori uključili su se u akciju kako bi mališani dobili paketiće, a NVO “Izvor života” je prethodnih dana, uz pomoć sponzora, obradovala ne samo nikšićke, već i podgoričke i plužinske mališane, a do kaja godine obići će i porodice iz Danilovgrada i Podgorice, kao i djecu za koju su, u sklopu Fondacije “Budi human”, otvoreni donatorski brojevi.