Solskjer: Sudije su donijele dvije loše odluke; Vajlder: Sjajan osjećaj

Mančester junajted sinoć nakon 13 mečeva bez poraza u Premijer ligi izgubio od Šefild junajteda

2341 pregleda0 komentar(a)
Vajlder i Solskjer, Foto: Reuters

Menadžer Mančester junajteda, Ole Gunar Solskjer nije bio zadovoljan sudijskim odlukama na sinoćnjem meču protiv Šefild junajteda.

"Đavoli" su na "Old trafordu" izgubili od "oštrica" 2:1 i pretrpjeli prvi poraz u Premijer ligi poslije 13 mečeva.

„Razočaran sam, nismo mogli da budemo na nivou igara iz prethodna dva mjeseca. Veoma sam razočaran, nismo mogli da nađemo rješenje za njihovu dobru odbranu i kompaktan blok. Sudije su donijele dvije loše odluke – tako je sada, sezona je takva da ima mnogo nedoslednosti, a sudije su propustile da drugačije dosude te dvije situacije“, izjavio je Solskjer,

Junajted je drugi na tabeli sa bodom manje i utakmicom više od Mančester sitija.

"Nema vremena za žaljenje, jer u subotu imamo bitan meč. Moramo ovo da zaboravimo, naučimo nešto iz ovog poraza i nastavimo dalje“, dodao je Norvežanin.

Očekivano, menadžer Šefilda, Kris Vajlder bio je zadovoljan pobjedom nad velikom ekipom.

„Uvijek je potrebno da imaš poseban nastup da bi ostvario rezultat protiv nevjerovatnog tima. Sjajan je osjećaj dobiti nagradu za tako nešto i za to što smo se držali plana. Imali smo mnogo nastupa kada smo bili skoro savršeni. Moraš da budeš najbolji svake nedjelje, bili smo dobri danas, forma tima je bila dobra ali bili smo hrabri kada smo imali posjed takođe. Morali smo da iskoristimo velike trenutke i to smo i uradili", rekao je Vajlder.

Šefild je posljednji na tabeli sa osam bodova.

"Moramo da ostanemo mirni i da nastavimo da radimo. Sjajno smo odradili posao i zaslužili smo pobjedu", rekao je menadžer Šefilda.

U narednom kolu Mančester junajted gostuje Arsenalu, dok Šefild junajted gostuje Mančester sitiju.