Donacija INA Dezinola KBC-u Podgorica

INA Dezinol je gotovo pripremljeno sredstvo za tehničku dezinfekciju radnih površina, podova i predmeta na bazi denaturisanog etilnog alkohola

2120 pregleda0 komentar(a)
Foto: INA-Crna Gora

INA-Crna Gora donirala je preko 250 pakovanja INA Dezinola, efikasnog sredstva za dezinfekciju, kojeg su u 2020. godini razvili stručnjaci iz INA Maziva.

Ova donacija je još jedan korak koji je INA-Crna Gora napravila u cilju pružanja podrške i pomoći zdravstenim institucijama Crne Gore u izuzetnim okolnostima pandemije sa kojima smo se svi suočili.

INA-Crna Gora je prethodno donirala NKT-u iznos od 10.000 eura.

foto: INA-Crna Gora

INA Dezinol je gotovo pripremljeno sredstvo za tehničku dezinfekciju radnih površina, podova i predmeta na bazi denaturisanog etilnog alkohola (udio alkohola je 70%). Primjenjuje se u originalnom pripremljenom (koncentrisanom) obliku.

INA Dezinol je inicijalno je razvijen za interne potrebe kompanije, za dezinfekciju površina na maloprodajnim mjestima, a potom je postao dostupan i za kupovinu na svim INA maloprodajnim mjestima u Crnoj Gori, u pakovanju od 0,6lit i 1lit. Za više informacija o proizvodu OVDJE.

foto: INA-Crna Gora

INA-Crna Gora članica je INA Grupe i kompanija koja već više od 20 godina uspješno posluje na crnogorskom tržištu maloprodaje i veleprodaje naftnih derivata.