Evropski tim za Nikšić: Naši aktivisti napadnuti od strane aktivista DF-a

Iz Evropskog tima za Nikšić poručili da zahtijevaju da se počinioci sankcionišu u skladu sa zakonom

13533 pregleda33 komentar(a)
Foto: Evropski tim za Nikšić

Evropski tim za Nikšić saopštio je da su aktivisti te koalicije napadnuti danas u Nikšiću od strane aktivista Demokratskog fronta za vrijeme podjele materijala i razgovora sa građanima kojima su predstavljali izborni program.

"Apsurdno, sve ovo dešavalo se u vrijeme dok je Rade Milošević, državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova, prisustvovao sastanku u prostorijama DPS-a koji je bio organizovan u cilju preveniranja incidenata i bezbjednog održavanja izborog procesa na dan izbora u Nikšiću. Potpuno je jasno da lista Evropski tim za Nikšić dobija sve veću podršku građana iz dana u dan te današnji napad smatramo još jednom potvrdom nervoze koja vlada u redovima opozicionih političkih partija. Naši konkurenti nemaju odgovor na našu superiornu listu i superioran program te stoga pribjegavaju ovakvim očajničkim pokušajima", navodi se u nepotpisanom saopštenju.

Iz Evropskog tima za Nikšić su nadležnim državnim organima poručili da zahtijevaju da se počinioci sankcionišu u skladu sa zakonom i omogući političkim subjektima koji se na predstojećim lokalnim izborima bore u demokratskom duhu da to svoje pravo i ostvare.