Ronaldo traži izlaz iz Juventusa i gleda ka "Old trafordu"

Portugalac više ne uživa status super-zvijezde u Italiji, sve su jače kritike na njegov račun, on se više ne osjeća ugodno u tom okruženju, piše "Gazeta"

8218 pregleda2 komentar(a)
Foto: Reuters

Kristijano Ronaldo i njegov agent Žorž Mendeš traže izlaz iz Juventusa, a "Gazeta delo sport" javlja da je jedna od opcija "romantični povratak u Mančester junajted".

Portugalac više ne uživa status super-zvijezde u Italiji, sve su jače kritike na njegov račun, on se više ne osjeća ugodno u tom okruženju, piše "Gazeta".

Kako su vrata Reala zatvorena (Florentino Peres je prije dvije noći jasno rekao da neće vratiti Ronalda), opcija je povratak u klub koji ga je lansirao u orbitu.

Ronaldo je 2003. godine došao u Junajted, kao veliki talenat Sportinga, i za šest godina, pod vođstvom Aleksa Fergusona postao, uz Mesija, najbolji fudbaler na svijetu.

Kako piše "Gazeta", Junajted je otvoren za povratak 36-godišnjeg napadača, ali postoje dvije prepreke, koje, čini se, nisu nepremostive.

Prva je Ronaldova plata, koja iznosi oko 30 miliona eura, a druga je njegov ugovor sa Juventusom, koji traje do 2022. godine.

"Gazeta" piše da Mendeš radi na tri strane i da je povoljan epilog lako moguć...