Demokrate Kneževiću: Spremni smo da odmah glasamo za Budžet Crne Gore

"Razumjeli smo da je gospodin Knežević pozvao gospodina Jokovića i gospodina Kovačevića da odmah sazovu sjednice odbora na kojima bi razmotrili amandmane, kako bi se stvorili uslovi da se Skupština izjasni o Budžetu Crne Gore"

26619 pregleda23 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora je spremna da odmah glasa za Budžet Crne Gore i to smo javnosti već više puta saopštili, saopšteno je večeras iz te partije.

Oni su to saopštili "imajući u vidu da je Milan Kneževic, predsjednik Demokratske narodne partije večeras u emisiji "Argumenti" na RTCG pozvao predsjednika Skupštine Crne Gore i predsjednika Demokrata, Aleksu Bečića, da zakaže glasanje o budžetu".

"Da bi se zakazalo glasanje o budžetu, Odbor za ekonomiju, finansije i Budžet i Zakonodavni odbor treba da se izjasne o amandmanima na Budžet. Razumjeli smo da je gospodin Knežević pozvao gospodina Jokovića i gospodina Kovačevića da odmah sazovu sjednice odbora na kojima bi razmotrili amandmane, kako bi se stvorili uslovi da se Skupština izjasni o Budžetu Crne Gore. Međutim, Kneževiću, kao dugogodišnjem poslaniku Skupštine Crne Gore je u potpunosti poznata procedura, te nam nije jasno zašto je navedeno saopštio", ističe se u saopštenju Demokrata.