Šoen ponovo na čelu Savjeta stranih investitora

U novom odboru direktora produžen je mandat dosadašnjim članovima Neli Belević (Uniqa osiguranje) i Rašadu Rasulu (izvršni direktor Portonovi), dok su novi članovi Nikola Ljušev (izvršni direktor Crnogorskog telekoma) i Pal Kovač (izvršni direktor Crnogorske komercijalne banke

102 pregleda0 komentar(a)
Kristof Šoen, Foto: Boris Pejović
25.11.2017. 19:13h

Za predsjednika Odbora direktora Savjeta stranih investitora u Crnoj Gori ponovo je izabran Kristof Šoen, izvršni direktor Addiko banke.

U novom odboru direktora produžen je mandat dosadašnjim članovima Neli Belević (Uniqa osiguranje) i Rašadu Rasulu (izvršni direktor Portonovi), dok su novi članovi Nikola Ljušev (izvršni direktor Crnogorskog telekoma) i Pal Kovač (izvršni direktor Crnogorske komercijalne banke.

Kako je navedeno u saopštenju, na sjednici je ocijenjeno da je tokom 2017. godine Savjet učestvovao u velikom broju aktivnosti koje su se odnosile na poboljšanje poslovnog ambijenta u Crnog Gori, kroz direktnu komunikaciju sa Vladom, zajedničku inicijativu udruženja koje predstavljaju privredu i saradnjom sa međunarodnim institucijama.

“Savjet je u procesu prikupljanja podataka koji se odnose na ocjenu poslovnog ambijenta, a koji će biti obrađeni i publikovani u narednom izdanju Bijele knjige za 2016-2017, koje je planirano za prvi kvartal naredne godine”, saopšteno je iz Savjeta.