Demokrate: DPS dostavio snimak baš do onog trenutka dok napad još nije ni počeo

"Kad bismo bili cinični, tako bismo mogli da kažemo da se ubica uvijek može braniti dostavljanjem snimka na kojem se vidi da mirno razgovara sa žrtvom, prije nego je radnja ubistva i počela", navodi se u saopštenju Demokrata.

79 pregleda41 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
22.11.2017. 19:16h

Da je parola DPSa od njihovog nastanka "Vjerujte nama, a ne svojim očima i ušima", odavno je poznato, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

Oni su reagovali na saopštenje DPS Mojkovac u kome je poručeno da je "laž je da je zaustavljen auto lažnih Demokrata i da je bilo ko nasrnuo na Momčila Lekovića, samozvanog pomoćnika direktora stranke".

Prethodno su Demokrate optužile odbornika DPS u Mojkovcu Dejana Krgušića da je zaustavio automobil u u kom su bili aktivisti Demokrata, koji su realizovali kampanju "od vrata do vrata", i prvo se verbalno obrušio na njih, a, i kako tvrde, više puta udario pomoćnika direktora Demokrata.

"No, njihovo saopštenje povodom verbalnog napada i fizičkog nasrtaja na pomoćnika direktora Demokrata i na naše mlade aktiviste prešla je svaku mjeru i u tom pogledu. Prvo, kako su se oglasili, bolje da se nisu glaskali. Drugo, koliko su nebulozni u svom glaskanju i uporni u svojim neistinama pokazuje i činjenica da su Momčila Lekovića nazvali "samozvanim pomoćnikom direktora", iako je naš kolega na toj funkciji, na koju je jednoglasno izabran na sjednici Predsjedništva, nalazi skoro tri godine. Treće, nevjerovatno je da su u prilog svojim lažima da nije bilo verbalnog i fizičkog napada dostavili snimak baš do onog trenutka dok napad još nije ni počeo. Nigdje one pomahnitale i razularene gospode kako vrijeđaju, "mrškaju" i fizički nasrću na naše aktiviste dok sjede u autu. Kad bismo bili cinični, tako bismo mogli da kažemo da se ubica uvijek može braniti dostavljanjem snimka na kojem se vidi da mirno razgovara sa žrtvom, prije nego je radnja ubistva i počela", navodi se u saopštenju Demokrata.

Iz te partije su dodali da je "dobro pa gospoda iz DPS nisu dostavila snimak njihovog odbornika dok je, na primjer, gledao TV toga dana".

"I krunski dokaz da to ne mogu biti Krgušići jeste navod da su oni potomci perjanika Kralja Nikole. Ako je to tačno, a recimo da ovoga puta nećemo sumnjati iako dolazi od političkog subjekta kojem se ništa ne može vjerovati, sigurni smo da bi se ti časni preci stidjeli postupaka svojih potomaka. I to ne samo ovog, već svih nepočinstava koja za račun DPSa u kontinuitetu vrši aktuelni odbornik i kandidat za odbornika. Opet kažemo, sve nam je jasno – boli pad rejtinga režima u Mojkovcu od cijelih 8%, pa frustracije i nervoza zbog prisustva svijesti o tome da neće više biti u prilici da vrše zloupotrebe izlazi na površnu. Teško se obuzdavaju, ali im garantujemo da će se smiriti već od 26. novembra kad na vlast dođe odgovorna nova vlast, predvođena Demokratama, koja će se i njima i svima pokazati šta znači zakonito upravljanja", zaključuje se u saopštenju Demokrata.