Demokrate: Predlog premijera u potpunosti prihvatljiv

Iz Demokratske Crne Gore "Vijestima" je saopšteno da je predlog premijera Zdravka Krivokapića zasnovan na postizbornom sporazumu nosilaca tri izborne liste

32207 pregleda71 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora

Za Demokratsku Crnu Goru predlog predsjednika Vlade u potpunosti je prihvatljiv, "jer je zasnovan na postizbornom sporazumu nosilaca tri izborne liste".

Iz Demokratske Crne Gore "Vijestima" su saopštili "da onome kome je taj predlog neprihvatljiv, neprihvatljiv mu je i taj sporazum".

Premijer je na sastanku sa predstavnicima parlamentarne većine u srijedu predložio da Vlada sa novom strukturom ima tri potpredsjednika i 16 resora. Danas je krajnji rok do kada partije treba da pismeno odgovore premijeru i dostave "pisano izjašnjenje, sugestiju, izmjenu i dopunu".

"Svaki drugi koncept vodi do nestabilnosti, izigravanju volje građana, rušenju vlade i možda nekoj novoj većini sa DPS-om, u kojoj Demokrate sigurno neće biti. Moguću prekompoziciju potvrđuju i dešavanja u susret ustoličenju na Cetinju, kad se pokušavalo udovoljiti Veselinu Veljoviću", saopšteno je iz Demokrata.