Povodom Svjetskog dana šuma raspisan foto konkurs "Trenutak u šumi"

"Autori 10 najboljih fotografija dobiće svoje drvo, sadnicu i novčanu nagradu od po 50 eura. Učesnici ovog konkursa mogu slati više fotografija, ali jedan autor može dobiti samo jednu nagradu"

2304 pregleda1 komentar(a)
Foto: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede

Povodom Svjetskog dana šuma, koji se obilježava 21. marta, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore podsjeća građane na značaj i bogatstvo šuma, a u cilju podizanja svijesti o važnosti očuvanja šumskih resursa Crne Gore "kao najvećeg prirodnog bogatstva", raspisuju foto konkurs na temu "Trenutak u šumi".

"Fotografije slati do 28. marta tekuće godine na jelena.vuksanovic@mpsv.gov.me sa navođenjem podataka učesnika konkursa (ime i prezime, grad i kontakt telefon) kao i naziv mjesta koje ste fotografisali Autori 10 najboljih fotografija dobiće svoje drvo, sadnicu i novčanu nagradu od po 50 eura. Učesnici ovog konkursa mogu slati više fotografija, ali jedan autor može dobiti samo jednu nagradu", objavio je ova resor.

Dodaje se da je moguće fotografisati mobilnim telefonom ili digitalnim aparatom.

"Fotografije moraju biti autorske i sadržati motiv šuma u Crnoj Gori. Autor je lično odgovoran za prikazani motiv i za eventualno kršenje autorskih prava. Prijavom na konkurs učesnici daju saglasnost organizatoru da bez ikakve naknade koristi dostavljene fotografije i da ih objavljuje. Sve fotografije koje budu ušle u uži izbor će biti priakzane na Facebook i Instagram stranici Ministarstva", zaključuju iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.