Uruči: Došao je kraj fušlerisanju, plan je da izgradimo most na Bojani, koji će spojiti Crnu Goru i Albaniju...

U saopštenju se navodi da je "Uruči istakao da će u fokusu rada buduće lokalne samouprave, koju će dominantno činiti koalicija Za novi početak, biti izgradnja Bulevara Majke Tereze, uređenje šetališta na Pristanu, centra Štoja, izgradnja 600 novih parking mjesta, kao i rekonstrukcija fasade glavne Čaršije u gradu"

10067 pregleda3 komentar(a)
Uruči, Foto: URA

Inferiornost Ulcinja u odnosu na druge gradove na crnogorskom primorju je neznatan broj ulaganja u oblasti infrastrukture, kako lokalne, tako i državne, saopštio je arhitekta Muho Uruči, kandidat za odbornika na izborima u Ulcinju liste "Za novi početak".

"Zato će to biti jedan od prioriteta nove lokalne uprave, koja će u punoj saradnji sa državnim vlastima pokrenuti brojne infrastrukturne projekte. Došao je kraj fušlerisanju, želimo infrastrukturno spojiti Ulcinj sa svijetom", istakao je Uruči, a saopšteno iz Opštinskog odbora Građanskog pokreta URA Ulcinj koja je dio liste "Za novi početak" za lokalne izbore u Ulcinju 27. marta.

U saopštenju se dodaje da je "Uruči istakao da će u fokusu rada buduće lokalne samouprave, koju će dominantno činiti koalicija Za novi početak, biti izgradnja Bulevara Majke Tereze, uređenje šetališta na Pristanu, centra Štoja, izgradnja 600 novih parking mjesta, kao i rekonstrukcija fasade glavne Čaršije u gradu".

"Naš plan je da u saradnji sa vlastima u Podgorici i Tirani izgradimo most na Bojani, koji će spojiti dvije države, ali i otvorimo novi granični prelaz Sukobin - Murićani, kao i granični prelaz na moru za sve koji iz tog pravca žele posjetiti Ulcinj i Crnu Goru", naglasio je Uruči.

On je kazao da su u saradnji sa državom planirana realizacija investicija Kino sale u Ulcinju i Vladimiru, izgradnja vrtića u Ulcinjskom Polju, sa posebnim akcentom na čišćenje Port Milene i stvaranje uslova za izgradnju marine.