Rakočević: Gruba neistina od koje će se Martinović stidjeti, nikad nijesam glasao niti podržavao DPS

Obmana su, kaže Rakočević, "oni koji su opravdanu želju građana za promjenama pretvorili u ono kako danas izgledaju Nikšić, Tivat, Herceg Novi i Budva, gdje se klanjaju Vulinu"

4392 pregleda18 komentar(a)
Rakočević, Foto: Zajedno gradimo Kolašin

Reći za nestranačke ličnosti sa izborne liste Pokreta Zajedno gradimo Kolašin da su obmana i da su DPS (Demokratska partija socijalista), gruba je neistina, koje će se nakon izbora stidjeti potpredsjednik i poslanik Demokrata Vladimir Martinović.

To je saopštio Goran Rakočević, kandidat za odbornika Pokreta Zajedno gradimo Kolašin.

Povezani članci

17. Oktobar 2022.

Martinović: Kolašin će dobiti spomenik Amfilohiju

Martinović je juče na konvenciji koalicione liste "Vladimir Martinović— Idemo ljudi — Demokrate — Ujedinjena Crna Gora" kazao da danas u Kolašinu "imamo jednu politički šizofrenu situaciju".

"Pojavio se neki pokret koji treba da nešto gradi i da radi. Tu su se navodno okupile i neke nezavisne političke ličnosti, što nije tačno. Taj pokret nije ništa drugo nego DPS. To je lista DPS-a i oni koji su na toj listi zapravo podržavaju one koji su četiri godine nakaradno upravljali ovim gradom", rekao je juče Martinović.

Obmana su, kaže Rakočević, "oni koji su opravdanu želju građana za promjenama pretvorili u ono kako danas izgledaju Nikšić, Tivat, Herceg Novi i Budva, gdje se klanjaju Vulinu".

Kandidat za odbornika Pokreta Zajedno gradimo Kolašin tvrdi da nikad nije glasao niti podržavao DPS.

I danas, kaže on, ima "veliku distancu od značajnog dijela praksi te partije".

"I ima nas dosta takvih u Pokretu zajedmo gradimo Kolašin. Znam da je teško da to razumije neko ko razmišlja isključivo partijskom glavom i ne vidi ništa izvan partije. Nekad SNP-a, danas Demokrata. Tužno je što se i danas nije mnogo odmaklo od podmlatka SNP-a. Ono što smo govorili jedni o drugima je divno, u odnosu na to šta o vama i vašim sposobnostima danas govore bukvalno sve druge liste čijoj se podršci nakon izbora nadate. Razmislite zašto je tako. I nemojte vrijeđati i govoriti neistine o drugima samo zato što drugačije misle", poručio je Rakočević Martinoviću.

Rakočević kaže da od politike nikad nije imao koristi već isključivo štetu.

Martinoviću savjetuje da "pogleda kroz tu prizmu malo oko sebe".

"Ono što me podstaklo da se aktivno uključim u izbore je upravo distanca prema politici DF (Demokratski front) i Demokrata. Da ne bih i u Kolašinu, kao u Budvi, Herceg Novom, Nikšiću, gdje Demokrate vrše vlast, dočekivao gazde iz Srbije u "srpski Kolašin". Da ne bismo od naših Srba pravili sluge Srbije i dijasporu u sopstvenoj domovini. Umjesto što iznosite neistine o drugima, pokušajte reći nešto lijepo o sebi", zaključio je kandidat za odbornika Pokreta Zajedno gradimo Kolašin.