IDE(j)A za prazničnu trpezu

Praznici su najljepši kada smo zajedno

40531 pregleda0 komentar(a)
Foto: IDEA

Ukoliko želite da pomjerite granice dobrog ukusa i iznenadite svoju porodicu i prijatelje, začinite 365 strana vašeg jelovnika specijalnim receptima koje ćete pripremiti za doček Nove godine. U IDEA prodavnicama kupite sve što vam je potrebno za novogodišnji meni, i to po nižim cijenama.

foto: IDEA

Gdje ima vatre, ima i...ukusnih jela i poslastica. Tajna koja se krije iza sočnih bifteka, roštilja i savršeno ispečene ribe je marinada. Svaki od elemenata koji su potrebni za marinadu imaju specifičnu funkciju koja ističe kvalitet mesa ili ribe, te poboljšava sočnost i mekoću. Tako jela od sirovih namirnica postaju pravi kulinarski specijaliteti, spremni da se nađu na vašoj prazničnoj trpezi.

Glavno jelo upotpunite prilozima i slasnim salatama, kao što su Ruska, Mimoza, Pekinška salata... Kroz pažljivo odabranu selekciju delikatesa, pripremite ukusne zalogajčiće koji će ujedno poslužiti i za dekoraciju.

foto: IDEA

Posljednje, ali najvažnije, su kolači koji u novogodišnjoj noći mirišu na toplinu porodične atmosfere, vanilu i cimet, a ne mogu im odoljeti ni djeca, ni odrasli. Svaki zalogaj je dozvoljen, a one najslađe pronađite u slatkim paketićima koje je IDEA pripremila za vas. Klikom na LINK prelistaj novogodišnji specijal, i odaberi poklone za cijelu porodicu.

foto: IDEA

Dok polako odbrojavamo do 2023, vaš najbolji komšija vam stoji na raspolaganju!

FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA