Niže cijene zovu u IDEA prodavnice

Novih 1.000 proizvoda u akcijskom katalogu

52269 pregleda0 komentar(a)
Foto: IDEA

IDEA i ovog petka poziva potrošače da posjete najbližu prodavnicu, jer ih očekuje preko 1.000 novih artikala po sniženim cijenama. Svakog drugog petka na policama se mogu pronaći najtraženiji artikli i široka ponuda koja će, zahvaljujući posebnim cijenama, napraviti uštedu u budžetu.

U prvom, redovnom aprilskom katalogu potrošače očekuje uvijek svježe voće i povrće, a s obzirom da dolazi vrijeme sezonskog, IDEA je pripremila niže cijene i za omiljeno voće proljeća.

foto: IDEA

Kao i uvijek, niže cijene obuhvatile su i namirnice koje su neophodne u svakom domaćinstvu. Kako nam se bliži vrijeme prazničnih i porodičnih okupljanja, svježe meso je nešto što potrošači najčešće traže. Uz redovni, IDEA je pripremila i posebni praznični katalog.

foto: IDEA

Niže cijene je lako prepoznati po oznakama: akcija, niža cijena, super prilika, kupi više-plati manje. Još jedan sjajan način da kupovina bude isplativija je i Super kartica koja uvijek donosi dodatne benefite i pogodnosti za uštedu.

foto: IDEA

U IDEA prodavnicama pod posebnom oznakom „Naši brendovi“, nalazi se posebna lepeza proizvoda uz još bolje cijene i već poznat i provjeren kvalitet.

Ukoliko je proljeće ipak rezervisano za šetnju i uživanje u prirodi, tu je uvijek IDEA Online gdje možete pronaći sve artikle po sniženim cijenama i koji će brzo, lako i pouzdano stići do vaše adrese.

Neka IDEA bude vaš dobar izbor i ovog proljeća.

FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA