Vitapur stiže i u Bijelo Polje

Slovenački brend Vitapur širi poslovanje u Crnoj Gori

8550 pregleda0 komentar(a)
Foto: Vitapur

Kompanija Vitapur prisutna je na regionalnom tržištu više od 15 godina. Nakon nekoliko godina postojanja, svoje proizvode plasirali su i van granica Slovenije i postali prepoznatljivi u širem međunarodnom okruženju.

Iz ove kompanije ukazuju da su njihove robne marke Vitapur, Rosmarino, Scandinavia i Svilanit sinonim za kvalitet i širok izbor proizvoda za spavanje, dom i slobodno vrijeme.

Vitapurova misija je jasna i jednostavna – odgovoran pristup prema kupcima, inovacije i fokus na kvalitet proizvoda.

Vitapur je jedan od najvećih proizvođača dušeka u Sloveniji. Vitapur dušeci su prvi izbor najvećeg broja ljudi, svih generacija, kojima je visok standard udobnosti od ključnog značaja. Pored toga u Vitapuru ćete pronaći asortiman za cijeli dom: jastuke, jorgane, pokrivače, posteljinu, dušeke, naddušeke; kuhinjski program: posuđe, noževe, kuhinjske aparate; peškire, bade-mantile, dekorativne prekrivače, kofere...

Cijelom asortimanu je zajednička kvalitetna izrada od najboljih materijala, pri čemu se teži korišćenju prirodnih materijala.

Godine profesionalnosti i superiorno kvalitetni proizvodi, doveli su do stalnog rasta interesovanja kupaca za Vitapurove proizvode, zbog čega će 12.05.2023. Vitapur Crna Gora otvoriti svoj deseti maloprodajni objekat, prvi u Bijelom Polju, u TC Forum na 1. spratu, u ulici Slobode bb.

Na dan otvaranja, Vitapur će svojom ponudom obradovati brojne Bjelopoljce i ostale stanovnike Crne Gore, a prvih 50 kupaca nagradiće poklonom.

U narednom periodu Vitapur najavljuje brojna iznenađenja i povoljnosti za svoje kupce, zato posjetite njihove objekte u Podgorici, Budvi, Radanovićima, Baru, Igalu, Nikšiću i Bijelom Polju.

www.vitapur.me