Nikad nije kasno: Proglašeni pobjednici osme sezone

Emotivnim pričama i sjajnim nastupima, finalisti su iz kruga u krug osvajali žiri, a u noći odluke proglašena su tri pobjednika

4350 pregleda3 komentar(a)
Foto: Nikad nije kasno

U nedjelju je završena osma po redu sezona najemotivnijeg šoua u regionu „Nikad nije kasno“, u kome je briljiralo dvanaest veterana koji su iz različitih razloga tek u poznim godinama ostvarili svoje muzičke snove.

Emotivnim pričama i sjajnim nastupima, finalisti su iz kruga u krug osvajali žiri, a u noći odluke proglašena su tri pobjednika.

Nakon sabiranja Fejsbuk glasova, pobjedu u ovoj kategoriji odneo je Pavle Vitanov iz Strumice, takmičar koji je svojevremeno učestvovao i u „Zvezdama Granda“. On je ubjedljivo trijumfovao sa 34,5 posto glasova publike na Fejsbuku.

foto: Nikad nije kasno

Laskavu titulu pobjednice SMS glasova ponijela je Sabina Kaltak koju su od šoka i sreće preplavile emocije, a kroz suze radosnice priznala je kako nije očekivala ovaj trijumf.

foto: Nikad nije kasno

Ništa manji šok nije uslijedio ni nakon što je Petar Spasojević proglašen pobjednikom od strane stručnog žirija, kome je Saša Milošević Mare uz čestitke dodelio statuu.

foto: Nikad nije kasno