Kadeti se ispromašivali i izgubili od Bugarske

U četvrtak je rival Sjeverna Makedonija

2553 pregleda3 komentar(a)
Foto: KSCG

Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore je izgubila u prvoj utakmici na memorijalnom turniru „Miljan Miljanić”.

Bolja od selekcije Radovana Kavaje bila je Bugarska koja je slavila 2:0.

Crna Gora je imala mnogo šansi. Mark Đokaj je pogodio stativu, do gola je u dva navrata mogao Andrija Vukoje, te Viktor Lesjak, a okvir gola je pogodioi Alan Kastrat.

Kavajine izabranike su kaznili Maksim Minkov i Emanuil Njagolov, pa će naš tim u četvrtak od 14 sati igrati protiv Sjeverne Makedonije koja je poražena od Srbije.

„Imali smo mnogo šansi i trebalo je da rezultatski prođemo mnogo bolje. Nismo bili u mogućnosti da držimo visok ritam igre tokom cijele utakmica, a u periodima kada nismo bili na visokom nivou, primili smo golove. Ono što me više brine je da smo posljednjih nekoliko utakmica odigrali na granicama svojih mogućnosti zbog velikog broja mečeva, pa je umor prisutan. Tome moramo dodati i četiri povrijeđena igrača, tako da smo u ovom momentu ograničenih mogućnosti”, rekao je Kavaja.

Naša reprezentacija je igrala u sastavu: Dimitrije Minić, Marko Glendža (75. Emil Kujović), Aleksa Perišić, Novak Fatić (65. Andrija Anđelić), Petar Ražnatović (65. Jovan Anđić), Matija Jovanović, Vuk Pavićević (75. Alan Kastrat), Kristijan Jovović, Andrija Vukoje, Mark Đokaj (46. Viktor Lesjak), David Maraš.