DPS: Nikšić će uskoro ponovo pobijediti nazadne politike, kao i 2006.

Nikšićki odbor DPS-a građanima poklonio crnogorske zastave

5270 pregleda18 komentar(a)
Foto: DPS

Nikšić će uskoro ponovo pobijediti nazadne politike, koje je pobijedio i 2006. godine, a sljedeći 21. maj će dočekati u svečarskoj atmosferi kakvu zaslužuje, saopštio je tamošnji odbor Demokratske partije socijalista (DPS).

"U čast najljepšeg majskog dana, 21. maja, Dana nezavisnosti Crne Gore, predvođeni predsjednikom OO DPS Nikšić Borisom Muratovićem, naše sugrađanke i sugrađane smo darovali crnogorskim zastavama. Iako grad pod Trebjesom ovaj najsvjetliji i najsvečaniji datum u novijoj crnogorskoj istoriji ne obilježava zahvaljujući onima koju su zaposjeli lokalne funkcije u državi koju 2006. godine nijesu željeli, a čija ih nezavisnost boli i dan danas, našli smo simboličan način da zajedno sa Nikšićankama i Nikšićanima obilježimo ovaj, za sve nas, neprocjenjivo vrijedan datum", navodi se u saopštenju.

"Građankama i građanima Nikšića i ovim putem čestitamo Dan nezavisnosti Crne Gore uz jasnu poruku da će Nikšić uskoro ponovo pobijediti nazadne politike, koje je pobijedio i te 2006. godine, te da će sljedeći 21. maj dočekati u svečarskoj atmosferi kakvu zaslužuje grad u kojem je više od 50% građana prije 18 godina nezavisnoj Crnoj Gori reklo odlučno i hrabro i za vazda DA! Da je vjerčna Crna Gora", zaključuje nikšićki DPS.