Otrantu prvi meč baraža, Mladost nije izdržala sa igračem manje

Otrant - Olimpik je iskoristio domaći teren na Velikoj plaži i u prvoj utakmici baraža za popunu Meridianbet 1. CFL-a slavio protiv Mladosti Lob.bet - 1:0

19132 pregleda15 komentar(a)
Foto: facebook/otrant-olympic

Otrant - Olimpik je iskoristio domaći teren na Velikoj plaži i u prvoj utakmici baraža za popunu Meridianbet 1. CFL-a slavio protiv Mladosti Lob.bet - 1:0.

Ulcinjani će braniti prednost na DG aremi, a devetoplasirana ekipa naše najjače lige biće bez kreatora igre Anđelka Jovanovića, koji je u 48. minutu današneg susreta dobio direktan crveni karton nakon duela sa Marstijepovićem.

Čini se da je prestrogo situaciju ocijenio sudija Nikola Dabanović, a domaće ekipa je iskoristila igrača više da napravi pritisak i pogotkom rezerviste Nišimure u 74. minutu dođe do trijumfa.

I to iz prve šanse u drugom poluvremenu, nakon što je "prštalo" u prvom i centralne figure su bili golmani, domaćina Jasmin Agović a gostiju Suad Ličina.

Agović je do srdine 23. mionuta odbranio dva sjajna pokušaja Alekse Maraša, drugi sjajnom intervencijom nakon što je iz neposredne blizine napadač skrenuo ubačenu loptu od Jovanovića.

Od sredine poluvemena je kasu pokazao Ličina - Kristijanu Škrelji je odbranio neometan šut sa šest metara, ali i slobodnjak sa 25 metara Anđelu Rudoviću u gornji desni ugao.

Revanš je 4. juna na stadionu DG arena.