Vuković: Milović rekao istinu da Spajić Crnu Goru vodi u ponor, jedino logično da premijer podnese ostavku

Vuković je kazala da je na današnjoj konferenciji za medije "čak i Milović potvrdio ono što Građanski pokret URA priča od dana kada je formirana 44. Vlada, da iza Milovićevih napada na šefa SPO-a Predraga Šukovića i SDT-a Vladimira Novovića stoji Spajić"

20176 pregleda35 komentar(a)
Vuković, Foto: URA

Nakon današnje vanredne konferencije za medije ministra Andreja Milovića i optužbi koje je iznio na račun premijera Milojka Spajića, jedino logično bi bilo da Spajić podnese ostavku i da na taj način prekine konstantno brukanje Vlade i države Crne Gore, kazala je potpredsjednica Građanskog pokreta URA Milena Vuković.

"Ne zanimaju nas Pokret Evropa sad i njihovi unutrašnji problemi, ali kao i uvijek stajemo u zaštitu države Crne Gore. Vlada koju za pola godine karakterišu već brojne afere, u kojoj premijer Spajić već ima problem sa dva ministra, Milovićem i Šaranovićem, uslovljenu podršku koalicionih partnera, i ostvarene višestruko gore rezultate PES-a na lokalnim izborima u Budvi i Andrijevici, sve to pokazuje da je vrijeme da Spajić podnese ostavku, jer je u potpunosti izgubio svaki legitimitet", dodala je Vuković u saopštenju koje je dostavio Medijski tim URE.

Prema njenim riječima iako sa Milovićem od početka vode politički rat, "i smatramo da je zastupao interese mafije, moramo priznati da je danas saopštio istinu na koju smo upozoravali - da Spajić Crnu Goru vodi u ponor"

Ističe da je na današnjoj konferenciji za medije "čak i Milović potvrdio ono što Građanski pokret URA priča od dana kada je formirana 44. Vlada, da iza Milovićevih napada na šefa SPO-a Predraga Šukovića i SDT-a Vladimira Novovića stoji Spajić."