Arijana Grande kao Ketvumen u spotu za "The Boy Is Mine"

Pjevačica je kazala da je ova numera njen pokušaj da ponovo osmisli veliki istoimeni hit iz 1998. koji izvode Brandy i Monica, koje se takođe pojavljuju u spotu

4315 pregleda0 komentar(a)
Arijana Grande u spotu za "The Boy Is Mine", Foto: Printscreen YouTube

Američka pop zvijezda Arijana Grande objavila je novi spot, za pjesmu "The Boy Is Mine" sa aktuelnog albuma "Eternal Sunshine".

Video koji je režirao Kristijan Breslauer prikazuje Grande kako na TV-u prati pres konferenciju gradonačelnika, kojeg igra Pen Bedžli - poznat iz serija "Gossip Girl" i "You", dok priprema ljubavni napitak kojim će osvojiti njegovo srce. Pjevačica zatim oblači odijelo Ketvumen i provaljuje u njegov stan.

Pjevačica je kazala da je ova numera njen pokušaj da ponovo osmisli veliki istoimeni hit iz 1998. koji izvode Brandy i Monica, koje se takođe pojavljuju u spotu.

Album "Eternal Sunshine", sedmi studijski za Arijanu Grande, izašao je u martu, najavljen singlom "Yes, And?". Kasnije se kao singl izdvojila i numera "We Can't Be Friends (Wait for Your Love)". Pjevačica je otkrila da je kao inspiracija za album poslužio kultni film Mišela Gondrija iz 2004. "Eternal Sunshine of the Spotless Mind".