Uhapšena Obradović, osumnjičena za krađu novca i nakita iz manastira Ostrog

Iz policije su saopštili da je o navedenom događaju obavješten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem je nalogu protiv M.O. podnijeta krivična prijava

44206 pregleda34 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
12.06.2024. 14:57h

Danilovgradska policija uhapsila je Milicu Obradović zbog sumnje da je iz manastira Ostrog ukrala iz kase 500 eura i nakit u vrijednosti od 200 eura.

""Službenici Regionalnog centra bezbjednosti 'Centar', Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su preduzimajući intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju imovinskih delikata, procesuirali jedno lice zbog krađe na štetu manastira Ostrog. Radom na terenu i prikupljanjem operativnih informacija, policija u Danilovgradu je identifikovala i locirala lice M.O. (47) zbog sumnje da je počinila krivično djelo krađa, na štetu Manastira Ostrog na način što je u galeriji u kojoj se prodaju suveniri, koristeći nepažnju radnice, iz kase otuđila 500 eura i nakit u vrijednosti od 200 eura", navodi se u saopštenju policije".

Iz policije su saopštili da je o navedenom događaju obavješten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem je nalogu protiv Obradović podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila pomenuto krivično djelo.