Ovo je moj fantazi tim: Ko će biti najbolji menadžer iz dnevnog boravka?

Samo dva dana nakon pokretanja lige, već imamo registrovanih skoro 800 timova koji se bore za zaista impresivne nagrade: iPhone, laptop, scooter, Playstation 5…

3773 pregleda1 komentar(a)
Foto: Reuters

Kao dijete koje je odraslo u naselju gdje se fudbal obožavao (pitanje je da li je bilo naselja u kome nije), teren je bio drugi dom za cijelo moje društvo.

Volio sam da sebe zamišljam kao neugodnog ljevonogog polušpica koji spaja napadače sa golom, ali i trese mreže iz velike daljine. Strast prema igri je bila nesporna, talenat je teško to mogao da prati.

Ljubav prema fudbalu je ostala zauvijek prisutna, ali se oblik mijenjao, a jedan od oblika koji se pojavio je fantazi fudbal, mjesto gdje lijevu nogu i tehniku prijema mijenjaju strategija, znanje i posvećenost, a otvoren je put ka osvajanju virtuelnog šampionata.

Izgradnja tima kombinuje znanje stečeno godinama sa djetinjim ushićenjem selektiranja omiljenih fudbalera, “odrasle” analize utakmica i donošenje teških odluka sa dodatnim uzbuđenjem koje donosi gledanje utakmica sa dodatnim ulogom u kom navijate za igrače iz svog tima.

Godine gledanja, igranja i opsesije fudbalom su mi omogućile neku vrstu prednosti, prepoznavanje potencijalnih zvijezda i skrivenih dragulja koje bi drugi mogli da previde.

Danas sam jako ponosan što sam direktor online razvoja u mediju koji prvi donosi jednu Fantasy igru na velika vrata u Crnu Goru, preko Admiral Bet Euro 2024 Fantasy lige koja prati ovogodišnje Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.

Samo dva dana nakon pokretanja lige, već imamo registrovanih skoro 800 timova koji se bore za zaista impresivne nagrade: iPhone, laptop, scooter, Playstation 5…

Ako ste poput mene, volite fudbal, ali niste bili predodređeni za profesionalnog fudbalera, vjerujem da ćemo se naći u istoj ligi, da vidimo ko je najbolji menadžer iz dnevnog boravka.

Naravno, pozvani su i oni koji su bili profesionalni fudbaleri, neki su se već i najavili, pa ćemo vas o tome obavijestiti preko našeg portala i društvenih mreža.

Pošto svaki takmičar može da ima tri tima, ja sam odlučio da jedan od moja tri podijelim sa vama:

Donaruma – Akandži, DiMarko, Gvardiol, Damfriz – Tadić, Simons, Olmo, Virc – Kejn, Mbape

Trener: Murat Jakin

Klupa: Beriša, Mejle, Baturina, Pašalić.

foto: Vijesti online