Spejsi priznao da je bio “lake ruke”

Holivudski glumac se uz suze požalio da je zbog dugova bio primoran da proda svoju kuću

2993 pregleda1 komentar(a)
Kevin Spejsi, Foto: Reuters

Poznati holivudski glumac Kevin Spejsi, gostujući u emisiji britanskog novinara Pirsa Morgana, kroz suze se požalio da je bio prinuđen da proda svoj dom u Baltimoru u kojem je živio od 2016. godine, jer “nije u mogućnosti da plati dugove koji su se nagomilali”.

U intervjuu u emisiji “Piers Morgan Uncensored” glumac je objasnio da je velika količina dugova nastala zbog optužbi za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje, zbog čega je finansijski iscrpljen.

“Ove sedmice dom u kojem sam živio u Baltimoru je zatvoren, moja kuća je prodata na aukciji”, ispričao je plačući Spejsi.

“Zato moram da se vratim u Baltimor i sve svoje stvari premjestim u skladište. Nisam siguran gdje ću sada živjeti. Bio sam u Baltimoru od kako je počelo snimanje serije ‘House of Cards’”, dodao je glumac.

Na pitanje Morgana, zbog čega je njegova kuća prodata, Spejsi je odgovorio:

“Zato što ne mogu da platim svoje dugove”, dodao je Spejsi.

Uputan da li se suočava sa bankrotom, holivudski glumac je kazao da je vrlo blizu tome, ali da je to odložio nekoliko puta, a na pitanje koliko trenutno ima novca, odgovorio je: “Ništa”.

Glumac je intervjuu iskoristio i kako bi priznao da je bio previše “lake ruke”, te “dodirivao osobe seksualno bez njihove dozvole”, a po sopstvenim riječima “gurao je granice” u mnogim spornim situacijama.

Kada ga je Morgan zamolio da pojasni šta znači “guranje granica”, dvostruki dobitnik Oskara je pojasnio:”Biti lake ruke, dodirivati osobe seksualno i na način za koji tada nisam znao da ne žele”.

On je dodao da je bio “nježan sa ljudima”.

“Želiš da budeš nježan. Želiš da vidiš da li će odgovoriti pozitivno”, dodao je glumac.

Na insistiranje novinara da je moguće da ga mladi glumci nisu odbijali otvoreno iz straha da bi to moglo negativno uticati na njihovu karijeru, Spejsi je odgovorio da je sada toga svjestan.

Problemi Spejsija su počeli 2017. godine kada je Entoni Rep optužio glumca da ga je seksualno uznemiravao kada je imao 14 godina. Iako je sud u SAD-u tada presudio u korist Spejsija, javilo se više osoba koje su ga optuživale za slične stvari.

Prošle godine, Spejsi je oslobođen svih optužbi kada je u pitanju suđenje protiv četiri muškarca koja su ga teretila da ih je seksualno uznemiravao u periodu između 2001. i 2013. godine.

Spejsiju se trenutno sudi i zbog tvrdnji jednog muškarca da ga je seksualno uznemiravao 2008. godine.

Nedavno je objavljen i dokumentarac “Spacey Unmasked” Investigation Discovery kanala, u kojem govore Spejsijev brat i navodne žrtve incidenata koji se dogodio u Londonu.

Kada su prve optužbe dospjele u javnosti, režiser Ridli Skot je u odlučio da prije premijere filma “All the Money in the World” obriše sve scene sa Spejsijem, te angažuje Kristofera Plamera i sa njim dosnimi iste kadrove.