Nastavak "Gladijatora" za Rasela Kroua "blago neprijatan"

"Prisjetio sam se vremena kad sam snimio taj film i svih stvari koje su došle nakon njega, vrata koja je baš taj film otvorio za mene. Tako da tu definitivno postoji, i ovo kažem potpuno iskreno, mrva melanholije, mrva ljubomore", kazao je glumac

2879 pregleda0 komentar(a)
Rasel Krou u "Gladijatoru", Foto: Printscreen YouTube

Poznati holivudski glumac Rasel Krou kazao je da mu je "blago neprijatna" ideja o nastavku filma "Gladijator" u kojem se on neće pojaviti.

Glumac koji je igrao glavnu ulogu u hitu Ridlija Skota iz 2000. koji mu je omogućio da osvoji Oskara neće se pojaviti u nastavku čiji izlazak je zakazan za kraj ove godine. Umjesto toga, film će se fokusirati na Pola Meskala, koji igra unuka imperatora Marka Aurelija iz prvog filma, kojeg je ubio njegov sin (Hoakin Finiks). Lik kojeg je tumačio Krou je ubijen na kraju originalnog filma.

"Blago mi je neprijatna činjenica da su napravili još jedan film. Jer naravno, ja sam mrtav i ne mogu da prigovorim što bi trebalo raditi. Par stvari koje sam čuo, reagovao sam sa: Ne, ne, ne, to nije dio moralnog putovanja tog lika. Ali znate, ja se ne pitam ništa, to nije moja stvar. Ja sam pod zemljom. Tako da ćemo vidjeti na šta to liči", ispričao je glumac gostujući u podkastu "Kyle Meredith With...".

Mnogi se nadaju da će nastavak "Gladijatora", uz novog "Džokera", uticati na povratak publike u bioskope, nakon slabih prvih šest mjeseci ove godine. Krou je priznao da ga je novi film inspirisao da se osvrne na svoju karijeru.

"Prisjetio sam se vremena kad sam snimio taj film i svih stvari koje su došle nakon njega, vrata koja je baš taj film otvorio za mene. Tako da tu definitivno postoji, i ovo kažem potpuno iskreno, mrva melanholije, mrva ljubomore. Zato što se sjećam vremena kad sam imao zdrave tetive", kazao je glumac.