Nina Badrić novim singlom najavila album : Birala sam pjesme bez kalkulacije u odnosu na trendove

"Mislim da uvijek treba ići korak dalje i eksperimentisati s novim zvukom. '#onokad' je za mene bila izazovna pjesma, ne toliko vokalno koliko produkcijski", izjavila je pjevačica

3181 pregleda0 komentar(a)
Nina Badrić, Foto: Printscreen YouTube

Poznata hrvatska pop pjevačica Nina Badrić objavila je novu pjesmu "#onokad", kojim najavljuje predstojeći studijski album

Muziku i tekst potpisuje Ante Pecotić, aranžman Srđan Kurpjel, a pjesmu prati i spot za koji se pobrinula Komitet produkcija i Arnej Misirlić.

"'#onokad' je pjesma koja je nastala u jednom dahu, barem tako kaže autor Ante Pecotić. Svidjela mi se na prvo slušanje jer je donijela opet jedan novi izazov za mene, te me odmaknula od do sada poznatih melodija, a producent i aranžer Srđan Kurpjel dao joj je sjajno svjetsko ruho.

Mislim da uvijek treba ići korak dalje i eksperimentisati s novim zvukom. '#onokad' je za mene bila izazovna pjesma, ne toliko vokalno koliko produkcijski, jer mislim da je ona najbolji pokazatelj albuma 'Onokad' koji nosi jednu širinu pjesama različitog stila i produkcije. Okupila sam sjajne producente i svako od njih je dao svoj pečat: Srđan Kurpjel, Miro Buljan, Enes Tvrtkovic, Zvonimir Dusper, Mahir Sarihodžić, Filip Miletić su stvorili zajedno sa mnom jednu lijepu priču", kazala je Nina Badrić u izjavi dostavljenoj medijima.

Ona je otkrila da je novi album gotov i da će pjesme sa njega objavljivati jednu za drugom.

"Birala sam pjesme bez kalkulacije u odnosu na trendove koji danas vladaju, a i sama sam autor par pjesama", istakla je pjevačica.