Prva Crnogorska FC24 Liga - 16. kolo donosi niz uzbudljivih mečeva

3339 pregleda0 komentar(a)
Foto: SESCG

Prva Crnogorska FC24 Liga, održana u saradnji sa SESCG, ulazi u svoje 16. kolo, donoseći niz uzbudljivih mečeva. Evo pregleda parova i očekivanja za svaki duel koje ćemo pratiti u igraonici Izzy Gaming:

Adem Garuc - Luka Vučević

Adem Garuc, trenutno sa 19 bodova, suočava se sa Lukom Vučevićem koji ima 29 bodova. Garuc dolazi nakon ubjedljive pobjede od 3:0 protiv Irfana Berbata, dok je Vučević savladao Uroša rezultatom 5:2. Garuc će tražiti prijeko potrebne bodove kako bi se približio gornjem dijelu tabele, dok Vučević želi potvrditi svoju poziciju među najboljima.

Andrija Begović - Luka Manojlović

Andrija Begović, koji je u gornjem dijelu tabele sa 28 bodova, igra protiv Luke Manojlovića, jednog od glavnih kandidata za titulu sa 38 bodova. Begović je ostvario tijesnu pobjedu od 2:1 protiv Miljana Cerovića u prošlom kolu, dok je Manojlović remizirao 2:2 sa Mašanom Popovićem. Ovaj duel obećava mnogo, jer oba igrača teže važnim bodovima u borbi za vrh.

Blagoj Zlatanovski - Ilija Mićković

Blagoj Zlatanovski, trenutno sa 5 bodova, suočava se sa Ilijom Mićkovićem koji ima 15 bodova. Zlatanovski dolazi nakon poraza od 3:0 od Andrije Dragojevića, dok je Mićković odigrao 0:0 sa Balšom Pavićevićem. Zlatanovski traži pobjedu nakon dugo vremena, dok Mićković želi poboljšati svoju poziciju na tabeli.

Blažo Janković - Irfan Berbat

Blažo Janković, sa 6 bodova, igra protiv Irfana Berbata koji ima 14 bodova. Janković je u prethodnom kolu odigrao neriješeno 0:0 sa Mirzom Hadžajlićem, dok je Berbat poražen sa 3:0 od Adema Garuca. Obojica će nastojati ostvariti pobjedu kako bi popravili svoj položaj na tabeli.

Bogdan Radulović - Andrija Dragojević

Bogdan Radulović, sa 20 bodova, igra protiv Andrije Dragojevića koji ima 12 bodova. Radulović dolazi nakon poraza od 3:1 od Rista Pejovića, dok je Dragojević ostvario pobjedu od 3:0 protiv Blagoja Zlatanovskog. Radulović će tražiti pobjedu kako bi se približio gornjem dijelu tabele, dok Dragojević želi da dođe do svoje 5. pobjede u sezoni.

Luka Božović - Risto Pejović

Luka Božović, sa 16 bodova, suočava se sa liderom tabele Ristom Pejovićem, koji ima 41 bod. Božović dolazi nakon teškog poraza od 9:2 od Alekse Joksimovića, dok je Pejović pobijedio Bogdana Radulovića sa 3:1. Pejović je favorit, ali Božović će pokušati da priredi iznenađenje.

Mašan Popović - Aleksa Joksimović

Mašan Popović, sa 17 bodova, igra protiv Alekse Joksimovića koji je u vrhu tabele i matematički je još uvijek u trci za titulom. Popović je remizirao 2:2 sa Lukom Manojlovićem u prošlom kolu, dok je Joksimović ostvario ubedljivu pobjedu od 9:2 protiv Luke Božovića. Ovaj meč će biti ključan za obojicu u njihovim ambicijama.

Miljan Cerović - Sergej Pejović

Miljan Cerović, sa 23 boda, suočava se sa Sergejem Pejovićem koji je u vrhu tabele sa 34 boda. Cerović dolazi nakon poraza od 2:1 od Andrije Begovića, dok je Sergej Pejović pobijedio Novaka Novovića sa 1:0. Cerović će pokušati da osvoji važne bodove protiv favorizovanog protivnika.

Novak Novović - Mirza Hadžajlić

Novak Novović, sa 24 boda, igra protiv Mirze Hadžajlića koji ima 19 bodova. Novović je poražen minimalnim rezultatom 1:0 protiv Sergeja u prethodnom kolu, dok je Hadžajlić remizirao 0:0 sa Blažom Jankovićem. Oba igrača traže pobjedu kako bi se približili vrhu tabele i popravili svoje pozicije.

Uroš Ilinčić - Balša Pavićević

Uroš Ilinčić, sa 25 bodova, igra protiv Balše Pavićevića koji ima 6 bodova. Ilinčić dolazi nakon poraza od 5:2 protiv Vučevića, dok je Pavićević odigrao 0:0 sa Ilijom Mićkovićem. Ilinčić će nastojati da zadrži svoju poziciju u gornjem dijelu tabele, dok Pavićević traži šansu za iznenađenje i poboljšanje svog učinka.

Ovo kolo obećava mnogo uzbuđenja i zanimljivih mečeva, a svi ljubitelji fudbala I FC24 imaju priliku da prate borbu za bodove i pozicije na tabeli ove nedjelje u igraonici Izzy Gaming.

foto: SESCG