Medojević: Pretres "ničijeg solitera" doveo do dokaza da je u pitanju rezidencija porodice Đukanović

Predsjednik Pokreta za promjene kazao je da premijer Milojko Spajić sve to zna, ali ćuti jer je dio dila, odnosno nove vlasti sa Đukanovićem, a i sam je, kako tvrdi Medojević, do grla u korupciji, švercu i kriminalu

29792 pregleda39 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Ana Burić

Međunarodni istražni tim za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala je došao do prepiske arhitekte zaduženog za projektovanje i uređenje “ničijeg solitera” u vezi uređenja i detalja enterijera i člana porodice Đukanović, a pretresom “ničijeg solitera” došlo se do činjenica koje nedvosmisleno ukazuju na to da se radi o nekretnini koja je projektovana i izgrađena kao rezidencija porodice Đukanović, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

"Izvori sredstava za finansiranje izgradnje ovog mauzoleja su takođe nedvosmisleno povezani sa fiktivnim transakcijama oko zaduženja i berzanskih spekulacija sa Prvom bankom preko Pireus banke, tako da je sada samo na Specijalnom državnom tužilaštvu da li će proširiti istragu i na stvarne vlasnike i pravna i fizička lica koja su učestvovala u ovim spekulativnim transakcijama", napisao je Medojević na društvenoj mreži Facebook.

On je kazao da premijer Milojko Spajić sve to zna, ali ćuti jer je dio dila, odnosno nove vlasti sa Đukanovićem, a i sam je, kako tvrdi Medojević, do grla u korupciji, švercu i kriminalu.

"Nažalost, izgleda da je narod u pravu kada kaže: svi su isti. Daj čovjeku vlast, pa da vidiš kakav je. Zato sam ja smetao", zaključio je Medojević.