Poslije šest mjeseci u G2, Nemanja ''nexa'' Isaković je prebačen na klupu

Nexa se rastaje sa NiKom i huNterom.

2272 pregleda2 komentar(a)
Foto: G2 Esports

G2 Esports je zvanično objavio da Nemanja ”nexa” Isaković više neće nastupati za njihov CS2 sastav. Srbin se pridružio ekipi u novembru 2023. godine nakon što je napustio OG.

Nemanja je na IEM Dallasu pomogao G2-u da se domogne svoje prve titule u 2024. godini. Rasmus “⁠HooXi⁠” Nilsen je propustio ovaj događaj, zbog čega je G2 morao da se prilagodi. Organizacija je dovela izmjenu u vidu Džejka ”Stewie2K” Jipa, dok je Nikola ”NiKo” Kovač prešao na poziciju IGL-a.

Uprkos ovom uspješnom rezultatu, čini se da G2 nije bio zadovoljan nexinom igrom. Nedavno BLAST Premier Spring Finale je sigurno imalo uticaja, pošto ekipa nije uspjela da izađe grupne faze.

Ruski CS2 insajder Aleksej ”OverDrive” Birjukov je prošle nedjelje prokomentarisao izvještaj u kome se tvrdi da će G2 Esports uskoro dovesti Maria ”malbsMd” Samajou. OverDrive je potvrdio ovu glasinu, rekavši da će malbsMd zamijeniti Isakovića, i da će HooXi takođe potencijalno biti uklonjen iz sastava. Vjerujemo da će organizacija najaviti nexinu zamjenu tokom ljetnje pauze.

Nexa se takođe oglasio na socijalnim mrežama, rekavši da aktivno traži novi tim.

G2 ćemo sljedeći put gledati na Esports World Kupu u julu.

Izvor: RUR