Rastali se Partizan i Panter: Jedno od najboljih iskustava u mom životu

Nakon tri sezone, Kevin Panter ovog ljeta odlazi iz Partizana

6578 pregleda5 komentar(a)
Panter, Foto: KK Partizan/Dragana Stjepanović
18.06.2024. 11:22h

Košarkaški klub Partizan potvrdio je danas da dosadašnji kapiten "crno-bijelih" Kevin Panter napušta klub poslije tri sezone.

"Nakon tri nezaboravne sezone, Kevin Panter ovog ljeta odlazi iz Partizana. Doskorašnji kapiten 'crno-bijelih' i klub, postigli dogovor na osnovu kojeg će im se putevi razići", objavio je Partizan na društvenim mrežama.

"Jedan od najvoljenijih igrača Partizana u posljednje tri godine ostaće zauvijek dio 'crno-bijele' porodice. 'Kep', gdje god da budeš u nastavku karijere, tvoj će dom uvijek biti u 'crno-bijelom' Beogradu", naveli su 'crno-beli'.

Kevin Panter (30) je u redove Partizana stigao 2021. godine iz Milana i "crno-bijele" je prošle godine predvodio do titule šampiona ABA lige i četvrfinala Evrolige.

Panter je rekao da su protekle tri godine u dresu "crno-bijelih" bile jedno od najboljih iskustava u njegovom životu.

"Posljednje tri godine u Partizanu su bile izazovne, ali nevjerovatno putovanje i kroz nevjerovatna i teška vremena, zahvalan sam za jedno od najboljih iskustava u mom životu", napisao je Panter na društvenim mrežama.

On je zahvalio na svemu klubu, saigračima, treneru Željku Obradoviću i navijačima.

"Svim ljudima, posebno djeci i mladim košarkašima, nadam se da sam vas inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvijek vjerujete u sebe. Saigračima iz prethodne tri godine, volim vas sve. Dijelili smo sjajne uspomene i izgradili snažne veze koje će trajati zauvijek", dodao je on.

On je zahvalio i stručnom štabu, istakavši da su mu od prvog dana u klubu pomogli na svaki mogući način.

"Treneru Obradoviću, izabrali ste me za kapitena poslije moje prve godine u Partizanu. Vjerovali ste mi, imali ste povjerenje u mene. Veoma sam i zahvalan sam na odnosu koji imam sa Vama", naveo je Panter.

On je imao poruku i za navijače Partizana.

"Grobari, najbolji navijači na svijetu, hvala na nevjerovatnoj podršci. Stajali ste uz nas i tokom uspona i tokom padova, bez obzira na sve. Klubu Partizanu, hvala što ste ovo učinili mojim domom tri godine. Uvijek ćeš biti u mom srcu", naveo je on.