Olivija Kuk otkrila da je snimila scenu "životinjskog" seksa za "Kuću zmaja"

"Mislim da je Rajan rekao da ta scena ne pomaže razvoju likova, sa čim se donekle nisam slagala", ispričala je glumica

3317 pregleda0 komentar(a)
Olivija Kuk kao Alisent Hajtauer, Foto: Printscreen YouTube

Zvijezda serije "Kuća zmaja" Olivija Kuk otkrila je da je za drugu sezonu snimila scenu "životinjskog" seksa, te da se nije složila sa tvorcem serije Rajanom Kondelom kad je odlučio da ipak ne uključi tu scenu.

"Bila je to haotična scena baš. Nije bilo prelijepo, ali je bilo zabavno raditi je. Mislim da je Rajan rekao da ta scena ne pomaže razvoju likova, sa čim se donekle nisam slagala. Ali u redu je, ipak je to njegova serija", kazala je glumica u razvoru za magazin "Elle".

Kuk u "Kući zmaja", čija druga sezona je upravo počela sa prikazivanjem, igra Alisent Hajtauer.

"Mislila sam da će biti više scena seksa u seriji...Laknulo mi je što kad se koristi za moj lik, te scene služe da pokažu kako se zadovoljava Alisent, što je nejverovatno i ne djeluje nepotrebno, već kao da pričamo priču na taj način", istakla je glumica.

Za razliku od nje, pričajući o prvoj sezoni "Kuće zmaja", njen kolega Met Smit ranije je za "Rolling Stone" kazao da je bilo možda i previše scena seksa.

"Zapitaš se ponakad da li nam je zaista potrebna još jedna. A oni ti kažu da jeste. I zapitaš se da li predstavljamo knjigu ili širimo sadrža. Jer zapravo mislim da je naš posao da predstavimo knjigu onako kako je napisana", kazao je on tada.