RICHFIELD PREMIUM - Besprekorna kraljevska udobnost od sada u ponudi i u Crnoj Gori

Zadovoljstvo nam je da objavimo da je NAMOS Daković Company u cilju unapređenja svoje ponude od sada ekskluzivni zastupnik prestižnog London Design RICHFIELD PREMIUM programa boxspring kreveta i dušeka.

26733 pregleda0 komentar(a)
Foto: Namos

Kombinujući tradicionale i inovativne vještine londonskih dizajnera i vrhunskih majstora sa najfinijim prirodnim i pažijivo odabranim materijalima, kreirali smo vrhunsku liniju kreveta i dušeka za opremanje hotela i apartmana kojima su važni komfor i udobnost sa stilom.

foto: Namos
foto: Namos
foto: Namos

VRHUNSKI KVALITET

Program Richfield vam nudi iskustvo sa pet zvjezdica. Bez obzira koju liniju proizvoda Richfield izaberete garantovano ćete uživati u prednostima Richfield vrhunskih kreveta i dušeka dizajniranih da obezbijede najudobniji san I kraljevski odmor.

foto: Namos
foto: Namos
foto: Namos

INOVACIJE

Zahvaljujući svom razvijenom sistemu, Richfield program se brzo prilagođava novim trendovima, materijalima i tehnologijama u cilju razvoja visokokvalitetnih rješenja za krevete i dušeke za potrebe opremanja svih tipova ugostiteljskih objekata poput hotela, apartmana, hostela itd.

foto: Namos
foto: Namos

Zadovoljstvo nam je da objavimo da je NAMOS Daković Company u cilju unapredenja svoje ponude od sada ekskluzivni zastupnik prestižnog London Design RICHFIELD PREMIUM programa boxspring kreveta i dušeka.

foto: Namos

Strateskim partnerstom naše dvije kompanije omogućili smo dostupnost opremanja hotela i apartmana prestižnim modelima RICHFIELD PREMIUM, priznatim po izuzetnom standardu i kvalitetu od pet zvjezdica, što je dovelo do povećanja produktivnosti a samim tim i do 30% nižih cijena povodom Jubileja 30 godina poslovanja Namosa.

Sa dugogodišnjim iskustvom, savremenom proizvodnjom i vrhunskim majstorima, Richfield proizvodi, dostavlja i montira namještaj posebno dizajniran za komercijalnu ugostiteljsku industriju. Bez obzira da li opremate svoj stan, apartman, ili dobro uspostavljen hotelski lanac, možemo vam obezbijediti upravo ono što vam je potrebno da svoj smještajni kapacitet podignete na viši nivo.

Namos već godinama obezbjeđuje:

- Besplatan prevoz i montažu na teritoriji Crne Gore

- 95% robe na lageru (isporuka odmah)

Kompletnu ponudu kreveta i jubilarni generalni katalog možete pogledati putem linka