Jovetić - gol za srećan put ili "pojačanje" Intera

"Jovetić je bio daleko najbolji igrač Intera protiv Liona. Ne samo zbog gola, već zbog svega što je pokazao u drugom poluvremenu. On bi mogao da bude veliko pojačanje Intera za narednu sezonu", pišu italijanski mediji

1 komentar(a)
Stevan Jovetić Inter Milano, Foto: Fcinter.it
24.07.2017. 15:26h

Stevan Jovetić je golom protiv Liona u kontrolnom meču poslao jasnu poruku - Inter može da računa na njega i spreman je da italijanskoj javnosti pokaže koliko može i zna.

"Jovetić je bio daleko najbolji igrač Intera protiv Liona. Ne samo zbog gola, već zbog svega što je pokazao u drugom poluvremenu. On bi mogao da bude veliko pojačanje Intera za narednu sezonu", pišu italijanski mediji.

"Gazeta delo sport" ironično konstatuje da su igrači koji imaju velike šanse da napuste Inter bili najbolji protiv Liona.

"Izgleda kao šala - Jovetić je odlučio, Perišić igrao solidono, Ranokija bio veoma siguran u odbrani, ostalo je samo da se Gabigol upiše u strijelce", piše "Gazeta", koja, međutim, apostrofira da je Jovetić spakovao "gol u kofer", aludirajući da je odlazak i dalje moguć.

Interesovanje Sevilje, međutim, je sve manje, mada su španski mediji juče javili da klub iz Andaluzije smatra da će Inter popustiti i da će na kraju prihvatiti 10 miliona eura.

"Medijaset" najavljuje da bi Jovetić mogao mnogo da pomogne Interu, ukoliko na "fizičkom planu ne bude imao problema"