Bjeković promovisao singl "Da li se ovo život zove"

"Baladu u kojoj će se mnogi sigurno pronaći ili prepoznati svoje prethodno iskustvo”

3938 pregleda2 komentar(a)
Ivan Bjeković, Foto: Aleksandar Jaredić

Tačno u podne na svim striming platformama pojaviće se novi singl “Da li se ovo život zove” crnogorskog muzičara Ivana Bjekovića.

Ovaj singl predstavlja emotivnu refleksiju o životu, ljubavi i prolaznosti vremena. Pjesma obrađuje vjerovatno mnogima poznato životno iskustvo i lično preispitivanje tužno zaljubljenog momka, stvarajući duboko lični i emocionalni univerzum.

“Ovaj singl je rezultat saradnje sa već uigranom ekipom, koja je popunjena internacionalnim imenima i saradnicima. Muziku sam pisao ja, stihove Siniša Bjeković, dok je aranžman zaokružio Miha Radonjić. Za prateće vokale je bila zadužena Renata Perazić, dok je bubnjeve odsvirao Glen Velman, koji korijene vuče iz Južne Afrike, a živi i radi u Ujedinjenom Kraljevstvu. I naravno, da bi jedna muzička cjelina bila kompletna, neophodan je i video. Ovoga puta donosim nešto novo za muzičke prilike u Crnoj Gori, nesvakidašnji spot koji će privući pažnju publike svojim specifičnim i unikatnim stilom. Za ovaj spot je bio zadužen Fahad Kabir (“IdiotMotion”) iz Bangladeša. Ostavljam publici da ocijeni i uživa u novom spotu i stihovima”, poručuje Ivan Bjeković koji je siguran da je sa ekipom stvorio “lijepu baladu u kojoj će se mnogi sigurno pronaći ili prepoznati svoje prethodno iskustvo”.