Kvalitet gradnje i zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu

Pronalaženje i kupovina idealne nekretnine predstavlja jedan od najvažnijih koraka u životu svakog pojedinca. Bilo da tražite svoj novi dom ili kupujete nekretninu kao investiciju, ključno je imati pouzdanog partnera koji će vas voditi kroz cijeli proces. U Crnoj Gori, tržište nekretnina bilježi konstantan rast, sa posebnim naglaskom na kvalitet gradnje i zadovoljstvo kupaca.

11062 pregleda0 komentar(a)
Foto: Gradient

Kvalitet gradnje postaje sve važniji faktor pri odabiru nekretnine, jer kupci sve više cijene dugotrajnost i funkcionalnost svojih domova.

Jedna od real estate kompanija koja je poznata po kvalitetu gradnje na našem tržištu je Gradient, koja trenutno u Podgorici ima dva velika projekta u izgradnji: The House, luksuzne vile koje su spremne za useljenje i stambenu zgradu Gradient homes koja će biti useljiva u decembru ove godine.

Kako objašnjava Dušan Raičević, direktor ove kompanije, Gradient ne pravi kompromis sa kvalitetom.

“Nekretnine koje mi gradimo razlikuju se od ostalih jer imamo provjeren tim sa kojim sarađujemo već 10 godina i za čiji kvalitet izvođenja radova garantujemo. Osim toga, pažljivo biramo sve materijale koje koristimo. Kvalitet je veoma opšta riječ koju mnogi olako koriste i zato imam potrebu da objasnim šta to tačno znači kada su Gradient nekretnine u pitanju.

Na primjer, za dobru zvučnu izolaciju koristimo adekvatne akustik blokove, zatim odgovarajuće materijale za hidro i termo izolaciju, sertifikovanu stolariju, najkvalitetnije podove, cijevi za ventilaciju koje omogućavaju izolaciju mirisa, itd. Sarađujemo sa njemačkim poznatim proizvođačem opreme za struju.

Naši klijenti to vide i osjete tako što iz svojih stanova ne čuju spoljnu buku, ne osjećaju mirise iz drugih stanova, godinama nemaju potrebu za popravkama u stanu, uvijek imaju dobar pritisak vode, a stolarija, pločice i elektrika im mnogo duže traju. Stanovi su im i energetski efikasni zahvaljujući dobroj izolaciji.”

foto: Gradient

Jedan od trenutno aktivnih projekta ove kompanije je stambena zgrada Gradient Homes koja ima 23 stambene jedinice a nalazi se u na uglu ulice Danila Jaukovića i ulice Iva Vizina. Stanovi su jednosobni i dvosobni. Dizajnirani su na način da su sobe funkcionalne, a prostor maksimalno iskorišćen, bez takozvanih “bačenih kvadrata”. Ova zgrada imaće i ograđeno dvorište, parking i video nadzor. Planirani završetak radova je u decembru ove godine.

Projekat na koji smo posebno ponosni su luksuzne vile The House, koje svojom lokacijom, izgledom i prostranim dvorištem odišu luksuzom i udobnošću. Svaka kuća je projektovana tako da ima dosta svjetla, dvorište sa povećanom privatnošću zahvaljujući posađenom zelenilu, parking za više vozila i bezbjednost. Ovaj projekat radimo zajedno sa partnerom, preduzećem “Rezident” doo.

foto: Gradient

Oba projekta prepoznatljiva su, osim po kvalitetu gradnje, i po modernoj arhitekturi i izgledu fasade. Posebna pažnja posvećena je unutrašnjosti i dizajnu enterijera. Stručni tim dizajnera pažljivo bira dekor i adekvatnu kombinaciju boja, keramiku i druge detalje tako da prostor izgleda skladno, moderno, udobno i prostrano.

foto: Gradient

“Osim kvaliteta, veoma nam je važna i usluga koju pružamo našim klijentima. Znamo da odluka o kupovini nekretnine je velika i važna, i želimo da se ljudi koji sarađuju sa nama osjećaju sigurno i zadovoljno. Sigurnost obezbjeđujemo tako što uvijek ispunimo šta obećamo i sve dogovaramo i pokrivamo ugovorom, tako da kupac može da bude bezbrižan. Anketa zadovoljstva naših klijenata koju trenutno sprovodimo sa eksternom agencijom pokazuje da nam klijenti vjeruju i da bi nas ponovo birali kad kupuju sledeću nekretninu. Naš najveći uspjeh i dokaz svega što pričamo su komentari dosadašnjih klijenata,” objašnjava Raičević.

Gradient je uvijek u potrazi za novim placevima i u budućnosti možemo da očekujemo još novih, savremenih projekata u Crnoj Gori. Planiraju da ostanu posvećeni kvalitetu i pružanju najboljeg mogućeg iskustva svojim klijentima.