Rođendan na vrhu

Prema dostupnim podacima o tržišnom učešću, na kraju maja 2024. godine kompanija MTEL je apsolutni lider po broju mobilnih korisnika sa tržišnim učešćem od 39,97 odsto. MTEL je na prvom mjestu i po broju kablovskih korisnika sa 41,31 odsto učešća, a sa 44,25 odsto učešća kompanija je broj jedan i po broju internet korisnika.

6206 pregleda0 komentar(a)
Foto: Mtel

Najmlađi operator u Crnoj Gori, kompanija MTEL, obilježava 17 godina poslovanja kao apsolutni lider na tržištu telekomunikacija. Godinu za nama kompanija, koja je sa radom u Crnoj Gori počela 2007.godine, bilježi kao jednu od najuspješnijih poslovnih godina. Dobit MTEL-a na kraju prošle godine iznosila je 28,5 miliona eura, a kako poručuju iz kompanije ništa manje ne očekuju ni od tekuće godine.

Prema dostupnim podacima o tržišnom učešću, na kraju maja 2024. godine kompanija MTEL je apsolutni lider po broju mobilnih korisnika sa tržišnim učešćem od 39,97 odsto. MTEL je na prvom mjestu i po broju kablovskih korisnika sa 41,31 odsto učešća, a sa 44,25 odsto učešća kompanija je broj jedan i po broju internet korisnika.

Iz MTEL-a ističu da će 2024.godina biti godina najvećih ulaganja imajući u vidu na razvoj i brzu ekspanziju 5G mreže. Promovišući 5G mrežu, kompanija MTEL je priredila građanima Crne Gore događaj kakav do sada nijesu imali prilike da vide u našoj državi.

Zoran Milovanovićfoto: Mtel

Promocija mreže, održana je na tri gradska trga, uz veliki gejming turnir, obraćanje izvršnog direktora Zorana Milovanovića putem holograma, da bi na kraju kao poklon lidera u telekomunikacionjama bio upriličen koncert u Podgorici, Baru i Nikšiću, otvoren za sve građane.

Koncert, prvi ovog tipa ne samo u Crnoj Gori, već i u regionu, počeo je nastupom DJ-a u Podgorici, violinistkinje u Nikšiću, dok je saksofon sviran u Baru. Hologramski, u isto vrijeme, instrumenti su bili prenošeni na tri lokacije, tako da je MTEL na taj način savršeno prezentovao sve mogućnosti i brzinu revolucionarne 5G mreže. Bilo da ste prisustvovali promociji mreže na podgoričkom Rimskog trgu, uživo ste mogli da pratite dešavanja ispred dvorane „Topolica“ u Baru i nikšićkog Trga Slobode. Kompanija MTEL je još jednom pokazala da je u pravo vrijeme i na pravom mjestu, te da za svoje korisnike gradi budućnost velikih i jednakih prilika. Upravo vođeni tom vizijom kompanija MTEL ima veliko povjerenje građana o čemu svjedoči i oko 200 hiljada aktivnih korisnika self-care aplikacije.

- Godinu smo započeli kao lider, očekujem da je završimo tako. Bili smo i ostali kompanija kojoj građani vjeruju, i svakog dana cijeli naš tip marljivo, predano i inovativno radi kako bi u svakom trenu odgovorili na potrebe korisnika. Rezultati i povjerenje građana nas obavezuje da svakog dana budemo sve bolji, kreativniji, inovativniji, istakao je direktor MTEL-a Zoran Milovanović.

Vladimir Lučićfoto: Mtel

MTEL velika ideja velikog čovjeka

Milovanović se građanima Crne Gore, na promociji 5G mreže, obratio hologramski na tri lokacije, pokazujući samo neke od benefita koje pruža peta generacija mobilne komunikacione mreže.

-Tehnološka revolucija je počela, a sa posebnim zadovoljstvom mogu da kažem da smo mi, sa svim servisima koje smo pružili građanima, nosioci te revolucije. Sve velike stvari počinju od velikih ljudi i velikih ideja. MTEL je jedna velika ideja, dio svih nas, a ta ideja krenula je od jednog velikog čovjeka i vizionara generalnog direktora Telekoma Srbija, osnivača kompanije MTEL, Vladimira Lučića, koji je zaslužan što smo mi svi danas ovdje i govorimo o prilikama koje će nam promijeniti, obogatiti i olakšati živote – naglasio je Milovanović.

foto: Mtel

Koncert svjetske zvijezde u Tivtu, 14.jula

Kompanija MTEL poziva građane i na koncer svjetki poznate umjetnice Yasmin Levy, koji će se održati, u nedjelju, na glavnom tivatskog trgu.

Svjetska zvijezda Yasmin Levy nastupiće 14. jula u Crnoj Gori, na Trgu Pine u Tivtu, sa početkom u 21 čas.Veliki koncert u Crnoj Gori, organizuje „Stars and more events“ u saradnji sa kompanijom MTEL i Opštinom Tivat. Levy je širom svijeta poznata po hitovima „Una Noche Mas“, „Alegria“, „Adio Kerida“, a nastup u Crnoj Gori održava se u sklopu regionalne turneje a, već je nastupila u Beogradu, Novom Sadu, Banja Luci, Skoplju. Pozivamo građane Crne Gore 14.jula da prisustvuju spektakularnom nastupu i uživaju u atmosferi flamenka i tango večeri umjetnice koja je osvojila svijet kao glas svih kultura Mediterana, navode iz kompanije MTEL.

foto: Mtel