Sport Vision druženje sa olimpijcima

U atrijumu BIG Fashion-a, juče je održano druženje sa olimpijcima u sklopu Sport Vision olimpijske kampanje Po Treći Put Zajedno.

18436 pregleda0 komentar(a)
Foto: Sport Vision

Posjetioci su bili u prilici da se upoznaju sa našim sportistima i sportistkinjama:

  • Katarinom Bulatović, zlatnom lavicom i aktuelnom sportskom direktoricom COK-a;
  • Milošem Šćepanovićem, nekadašnjim golmanom zlatnih ajkula i aktuelnim pomoćnim trenerom vaterpolo reprezentacije;
  • vaterpolistima Markom Mršićem i Jovanom Vujovićem;
  • plivačima Jovanom Kuljačom i Milošem Milenkovićem;
foto: Sport Vision
foto: Sport Vision

Svi prisutni su popodnevne ljetnje sate upotpunili interesantnim pričama naših olimpijaca, dobili uvid u to šta ih čini toliko uspješnim. Zajedno smo pokrenuli dobru energiju, kroz nagradne igre, zabavne sportske izazove, kviz znanja o Olimpijskim igrama, facepainting, kao i razgovor sa ljudima koji su ostavili svoj pečat na crnogorskoj sportskoj sceni.

foto: Sport Vision

Ono što je predstavljalo posebno zadovoljstvo, jeste ostavljanje poruka našim sportistima na posebnom zidu. Sigurni smo da su one dale dodatnu inspiraciju svim onima koji će nas predstavljati u Parizu. Najboljih 6 poruka, po izboru olimpijaca, bilo je i nagrađeno.

foto: Sport Vision

Nakon Ria i Tokija, Pariz je sljedeća stanica na kojoj će crnogorski olimpijci izaći uzdignutih glava i hrabro krenuti u sportsku borbu. Na tom putu, SportVision je ponosan što je za ovaj olimpijski ciklus obezbijedio obuću, odjeću i opremu najvećeg sportskog brenda – Nike. Zvaničnu opremu naših olimpijaca možete ekskluzivno potražiti u Sport Vision radnjama u BIG Fashion-u, Budvi i Kameliji u Kotoru.

Juče je u BIG Fashion-u sijao olimpijski sjaj i poslata je poruka da MI SMO EKIPA!

Sport Vision tim