Budva: Zbog prosutog ulja dvije saobraćajke, Komunalno apeluje na nesavjesne građane

"Jasno je da je situacija sa neadekvatnim odlaganjem otpada koji curi iz kontejnera i uopšteno sa nesavjesnim ponašanjem pojedinaca alarmantna", rekli su iz Komunalnog

10725 pregleda10 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva

Budva: Zbog prosutog ulja , dvije saobraćajke, Komunalno očistilo, apeluju na nesavjesne građane

Nakon brojnih apela na sugrađane i turiste koji su u gradu situacija sa nesavjesnim ponašanjem pojedinaca poprimila je dramatične oblike, kazali su iz Komunalnog preduzeća Budva objavljujući fotografije.

“Naime, nakon što je dezinfikovana i očišćena kontejnerska stanica u naselju Adok, nesavjesni sugrađanin je na ulicu prosuo pozamašnu količinu ulja, što je rezultiralo sa dva pada sa motora i ozbiljnim povredama vozača. Naša RJ Čistoća je odmah reagovala, tako što je prvo posuta piljevina koja je upila ulje, nakon čega su u ranim jutarnjim časovima zaposleni u ovoj radnoj jedinici očistili ovu lokaciju adekvatnim sredstvima, nakon čega je uslijedilo pranje autocistijernom. Jasno je da je situacija sa neadekvatnim odlaganjem otpada koji curi iz kontejnera i uopšteno sa nesavjesnim ponašanjem pojedinaca alarmantna, te još jednom apelujemo na sugrađane da shvate ozbiljnost iste, kako bismo izbjegli ovakve situacije”, upozoravaju iz ovog opštinskog preduzeća.

foto: Privatna arhiva