Bijelo Polje: Uhapšena jedna osoba osumnjičena za neovlašćeno držanje droge

""Postupajući tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je obaviješten o događaju naložio je da se M.R. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga"

6955 pregleda3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Bjelopoljska policija uhapsila je sugrađanina M. R. (19) koji se sumnjiči za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako je saopšteno, prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje korisiti M. R. pronađena su tri pvc pakovanja težine oko 50 grama, sa sadržajem za koji se sumnja da je marihuana.

"Postupajući tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je obaviješten o događaju naložio je da se M.R. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Osim toga, službenici Regionalnog centra bezbjednosti 'Sjever' su u periodu od 11. do 15. jula lišili slobode zbog krivičnih djela ukupno šest lica, dok su još šest krivičnih prijava podnijeli u redovnom postupku. U istom periodu policija je u sjevernoj regiji izvršila devet pretresa po nalogu nadležnih sudova", navodi se u saopštenju.