ACG: Radimo u uslovima toplotnog udara, putnike molimo za razumijevanje

"Aerodromi Crne Gore nastoje da putnicima i avio-kompanijama pruže što kvalitetniju uslugu, međutim, imajući u vidu ograničene prostorne kapacitete i eksterne uslove na koje ne možemo da utičemo, sve naše putnike ljubazno molimo za razumijevanje i strpljenje"

9721 pregleda10 komentar(a)
Foto: Boris Pejović

Aerodromi Crne Gore pozvali su putnike na razumijevanje jera rade "u uslovima toplotnog udara".

"Uprkos ekstremno visokim temperaturama koje su zahvatile našu državu kao i najave da će ovaj toplotni udar potrajati, Aerodromi Crne Gore za sada uspješno realizuju sve operacije na Aerodromu Podgorica i Aerodromu Tivat. Očekivano je, međutim, da uslovi u kojima radimo, stoga, nijesu idealni", saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

Dodaju da bez obzira na povremene nestašice struje, s čim su se već suočavali i građani Podgorice i građani Tivta, aerodromi u tim gradovima imaju agregate zbog čega ras nastavljaju nesmetano.

"Aerodromi Crne Gore nastoje da putnicima i avio-kompanijama pruže što kvalitetniju uslugu, međutim, imajući u vidu ograničene prostorne kapacitete i eksterne uslove na koje ne možemo da utičemo, sve naše putnike ljubazno molimo za razumijevanje i strpljenje. Zaposleni Aerodroma Podgorica i Aerodroma Tivat uložiće dodatne napore da se opsluživanje putnika i aviona odvija, shodno mogućnostima, na što efikasniji način", piše u saopštenju Aerodroma Crne Gore.