UP: U nedjelju od devet do 12 časova totalna obustava saobraćaja kroz tunel Sozina

"Za vrijeme trajanja obustave, saobraćaj će biti preusmjeren magistralnim putem Virpazar - Paštrovačka gora - Bar i regionalnim putem Virpazar - Sutorman - Bar", piše u saopštenju UP

32387 pregleda58 komentar(a)
Sa prošlonedjeljne blokade Sozine, Foto: Marija Pešić

U nedjelju 21. jula od devet do 12 časova doći će do totalne obustave saobraćaja na magistralnom putu Bar - Podgorica, kroz tunel Sozina, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Iz te institucije su kazali da će do totalne obustave saobraćaja doći zbog javnog okupljanja građana - mještana Crmnice, u mjestu Orahovo, na skretanju za tunel Sozina.

"Za vrijeme trajanja obustave, saobraćaj će biti preusmjeren magistralnim putem Virpazar - Paštrovačka gora - Bar i regionalnim putem Virpazar - Sutorman - Bar", piše u saopštenju UP.

"Vijesti" su danas objavile da su se predstavnici Crmničana, njih četvoro, sastali juče sa direktorom Monteputa Milanom Ljiljanićem i njegovim saradnicima kako bi razgovarali o njihovim zahtjevima koji se tiču besplatnog prolaska kroz tunel Sozina.

Oni će pristati da pregovaraju sa tom državnom kompanijom, ali neće odustati od blokade tunela koju su najavili za nedjelju od devet do 12 sati, kazali su redakciji.

Prihvatili su ponudu Monteputa da se formira radna grupa u kojoj će učestvovati oni, rukovodstvo te kompanije i predstavnik Opštine Bar.