Život prevelik za samo jednu knjigu: Šer najavila autobiografiju u dva dijela

"Nakon više od 70 godina borbe da živi svoj život po sopstvenim pravilima, Šer konačno otkriva svoju pravu priču u intimnim detaljima, a svojom prepoznatljivom iskrenošću i humorom", saopštio je izdavač

1869 pregleda0 komentar(a)
Šer, Foto: Shutterstock

Američka pop zvijezda Šer, koja je obilježila muzičku scenu 70-ih i 80-ih godina prošlog vijeka, konačno je objavila datum izlaska njenih memoara. "Šer: Autobiografija, Prvi dio" biće objavljena 19. novembra, a drugi dio će uslijediti na proljeće 2025, saopštio je izdavač.

"Nakon više od 70 godina borbe da živi svoj život po sopstvenim pravilima, Šer konačno otkriva svoju pravu priču u intimnim detaljima, u autobiografiji u dva dijela. Sa svojom prepoznatljivom iskrenošću i humorom, 'Šer: Autobiografija' govori o tome kako je jedan dijamant u grubom stanju uspio bez plana i sa malo samopouzdanja da postane pionirska superzvijezda koju svijet nije mogao ignorisati više od pola vijeka", navodi se u saopštenju izdavača.

Prvi dio će pokriti rani život pjevačice kao disleksičnog djeteta u haotičnom domaćinstvu i njen brak sa kolegom Sonijem Bonom - "veoma komplikovan odnos koji ih je učinio svjetski poznatim, ali ih je na kraju razdvojio". Poznati kao pjevački duo Sonny & Cher, par se vjenčao 1964. godine i zajedno su vodili "Sonny & Cher Comedy Hour" i "The Sonny & Cher Show". Šer je podnijela zahtjev za razvod 1974. godine, koji je finalizovan godinu dana kasnije.

Pjevačica je sa Bonom imala jedno dijete, Čaza. Takođe je majka Ilajdže Blu Almana, kojeg je dobila sa svojim drugim suprugom, pokojnim Gregom Almanom iz južnjačke rok grupe The Allman Brothers Band.

Šer je na Instagramu otkrila naslovnicu knjige, koju je prvo objavio Today Show, sa crno-bijelom fotografijom njenog lica. Sedamdesetosmogodišnja pjevačica je prvi put najavila svoju dugo očekivanu knjigu 2017, rekavši za Hollywood Reporter prošle godine: "Pa, skoro smo završili jer izdavač me već pita koliko dugo ću raditi na tome. Teško je, ali smo tako blizu".

Njena dugo očekivana priča opisana je od strane izdavača kao "život prevelik za samo jednu knjigu".

Pjevačica je sama rekla da je proces pisanja bio dug i težak.

"Jednostavno sam se prepala. Nisam ubacila neke stvari koje bi trebalo da budu tu, jer nisu prijatne. Ali moraju biti ubačene, tako da moram da se vratim i skupim hrabrost", kazala je gostujući u "Tonight Show".