Standard iz Liježa želi Đukanovića na pozajmicu

Klub iz Belgije navodno je već u pregovorima sa Hamarbijem, a sportski direktor Mikael Hjelmberg bio je škrt na riječima: "Nemam komentar"

12613 pregleda8 komentar(a)
Đukanović, Foto: Hammarby Fotboll (X)

Dok ga mediji ovog ljeta povezuju sa Laciom i Klub Brižom, crnogorski fudbaler sve manje dobija šansu u Hamarbiju (na posljednja četiri meča igrao ukupno 32 minuta), a sve to bi izgleda da iskoristi Standard iz Liježa.

Kako piše švedski "Fotbolldirekt", jedan od velikana iz Belgije, ali i tim koji tokom posljednjih pet sezona nije bio ni među četiri u prvenstvu, našeg ofanzivca želi da dovede na pozajmicu.

Standard je navodno već u pregovorima sa klubom iz Stokholma, a sportski direktor Mikael Hjelmberg bio je škrt na riječima.

"Nemam komentar", rekao je Hjelmberg za pomenuti mediji.

On je ranije demantovao da je za bivšeg fudbaler Budućnosti stigla ponuda Lacija, iako je "Gazeta delo sport" objavila kako je Hamarbi prihvatio da za pet miliona proda crnogorskog reprezentativca.

"Uvijek se nešto piše i ne znam od koga dolaze te informacije, ali svakako nije nimalo lijepo. Čak je i čuveni italijanski list cijelu stranu posvetio svemu", rekao je tada Hjelmberg.

Osim Lacija, Klub Briža i Standarda, interesovanje za Đukanovića ranije je pokazala i Crvena zvezda.