"Nije normalno da privatni apartman košta koliko i dvije ležaljke i jedan suncobran na plaži za nekoliko sati"

"Nije više tajna kako je ljetnja sezona u Crnoj Gori 'kaput'. Kao neko ko je ovdje rođen, ko živi i bavi se turizmom u ovoj našoj državi, tačnije izdavanjem apartmana u privatnom sektoru, jedino što mogu da kažem je da mi je neizmjerno drago zbog toga"

56137 pregleda121 komentar(a)
Foto: Boris Pejović

Jedan od izdavalaca apartmana u privatnom sektoru na crnogorskom primorju koji se na TikToku predstavlja kao Niko_Mar_10, objasnio je šta sve zamjera vlasnicima ugostiteljskih objekata zbog, kako je naveo previsokih cijena u njihovim lokalima.

"Nije više tajna kako je ljetnja sezona u Crnoj Gori 'kaput'. Kao neko ko je ovdje rođen, ko živi i bavi se turizmom u ovoj našoj državi, tačnije izdavanjem apartmana u privatnom sektoru, jedino što mogu da kažem je da mi je neizmjerno drago zbog toga", rekao je on na početku videa.

"Zašto? Eto zato što ste okupirali sve plaže i na njih stavili ogromne namete. Ne može više čovjek da ode na plažu i pristojno se okupa, već za tako nešto mora da izdvoji pravo malo bogatstvo. Nije normalno da apartmani u privatnom sektoru koštaju između 30 i 60 eura za dvije osobe, a da isto toliko novca morate da izdvojite za dvije ležaljke i jedan suncobran na plaži za samo nekoliko sati. Nije normalno da hamburger košta između četiri i šest eura. Nije normalno da isto toliko košta i parče pice. Nije normalno da 10 ćevapa sa malo pomfrita košta između 10 i 12 eura. Nije normalno ni da parče pohovane piletine na nekom zelenom pireu košta između 15 i 20 eura. Nije normalno da kafa košta između dva i četiri eura i isto toliko i flašica vode od 0,25″, nabrojao je.

Niko_Mar_10, obraćajući se ugostiteljima, kaže i da nije normalno "toliko toga što ste uradili i jako mi je drago što vam se sve to vraća".

"Jedino što mi je žao jeste ovaj običan narod kome ste uzeli dušu, ali i pravo da uživa u ovom našem prelijepom moru“, zaključio je Niko.