Odlukom Mandića zastave ispred Skupštine Crne Gore spuštene na pola koplja

"Danas se navršava dvije godine od stravičnog zločina koji se dogodio na Cetinju u kojem je život izgubilo deset, a ranjeno šest osoba. Zatečena nezapamćenim bolom i tugom, tog dana cijela Crna Gora je stala"

19219 pregleda0 komentar(a)
Mandić, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić naložio je da se ispred zgrade parlamenta spuste na pola koplja , povodom godišnjice tragedije na Cetinju, u kojoj je život izgubilo 10 nevinih žrtava, među kojima dvoje djece, dok je šest građana ranjeno.

"Danas se navršava dvije godine od stravičnog zločina koji se dogodio na Cetinju u kojem je život izgubilo deset, a ranjeno šest osoba. Zatečena nezapamćenim bolom i tugom, tog dana cijela Crna Gora je stala. Kako tada, tako i danas, ujedinjeni smo u sjećanju na nevino stradale i zbog toga sam naložio da se zastave ispred Skupštine Crne Gore spuste na pola koplja", napisao je Mandić na mreži X.

Dodao je da na taj način Skupština želi da pokaže svoje poštovanje prema žrtvama zločina i njihovim porodicama.

"Kao i da pošalje poruku da u budućnosti čitava naša zajednica treba da doprinos kako se ovakav zločin nikada više ne bi dogodio u Crnoj Gori", kazao je Mandić.