Hale Beri je slomila deset kostiju snimajući akcione filmove tokom karijere

Njen kolega Mark Volberg je naveo da je prethodno imao pokidani meniskus, iščašeno rame, kao i "više puta povrijeđen ego

5729 pregleda1 komentar(a)
Hale Beri, Foto: Shutterstock

Hale Beri je tokom svoje glumačke karijere slomila deset kostiju.

U videu za Netfliks, snimljenom kako bi promovisala svoj predstojeći špijunski film komediju "The Union", oskarovka i njen kolega Mark Volberg nabrojali su neke od povreda koje su zadobili tokom snimanja akcionih filmova.

Tako je Hale otkrila da je povrijeđena u brojnim prilikama.

"Tri puta su me onesvijestili. Slomila sam ruku, dva puta slomila rebra - dva rebra jednom, tri rebra drugi put. Slomila sam trtičnu kost, dva prsta na nozi i jedan prst na ruci - ovaj prst", dodala je Hale kroz smijeh, pokazujući srednji prst.

Kao odgovor, Mark je naveo da je prethodno imao pokidani meniskus, iščašeno rame, kao i "više puta povrijeđen ego".

Hale se osvrnula i na neke od zastrašujućih scena koje je izvodila, uključujući zadržavanje daha pod vodom dok je snimala film "Dark Tide" iz 2012. godine.

"Glumila sam ronioca na dah. Morala sam da zadržim dah skoro dva i po minuta. To je izgledalo kao vječnost. Osjećala sam da je smrt neizbježna", prisjetila se 57-ogodišnjakinja.

A igranje Storm u X-Men filmovima značilo je da je bila visila na žici "dugo vremena".

"Zapravo, činilo mi se kao da je tip otišao na ručak. Toliko sam dugo bila gore i bila sam kao, 'Halo? Halo, ima li koga?'", našalila se

Iako je Hale pretrpjela mnoge povrede zbog glume, zadovoljna je što je naučila neke borilačke vještine.

"Naučila sam džiu-džicu, malo muaj taj, kik boks, tekvondo, i naučila sam kako da pucam", kazala je glumica.