Mašković: Mještani Kuća Rakića su za "Vodovod" građani drugog reda

"Šta je gotovo tri mjeseca radio podgorički Vodovod? Nažalost, čekali su datum izbora, na najbrutalniji mogući način igrajući se sa ljudskim životima", kazao je Mašković

1972 pregleda8 komentar(a)
Foto: Evropski savez

Miloš Mašković, predstavnik Evropskog saveza i član Izvršnog odbora Socijaldemokrata, kazao je da su mještani Kuća Rakića za podgoričko gradsko preduzeće "Vodovod i kanalizacija" građani drugog reda.

To juče je saopštilo da potrošači u Bulevaru vojvode Stanka Radonjića, bulevarima Save Kovačevića, Mitra Bakića, Ulici 4. jula, kao i potrošači u naselju Balijače, neće imati vodu u terminu od 23.30 do 6.30 sati, svakog dana, do poboljšanja hidro-meteorolške situacije, te da se navedenim prekidima u vodosnabdijevanju obezbjeđuje voda za piće potrošačima u naselju Kuće Rakića, koji već duži vremenski period nemaju vode.

"Mještani Kuća Rakića, nakon gotovo tri mjeseca patnje, imaće vodu samo noću i to nauštrb građana nekoliko naselja Podgorice, koji će po sedam sati biti bez vode, što ne predstavlja adekvatno rješavanje problema. Postavlja se pitanje šta je gotovo tri mjeseca radio podgorički Vodovod? Nažalost, čekali su datum izbora, na najbrutalniji mogući način igrajući se sa ljudskim životima. Nesposobnost i neznanje ljudi na rukovodećim pozicijama i ovoga će puta platiti građani Kuća Rakića, Zabjela, ili Tuškog puta, svejedno je. Imamo građane prvog i drugog reda, one koji, po nečijoj procjeni, zaslužuju vodu tokom dana i one koji, po nečijoj procjeni, zaslužuju vodu tokom noći. Sve ovo je zastrašujuće, a o posljedicama ovakvog stanja niko ne govori", saopštio je Mašković.