Šljivančanin: DPS lažnim Skaj prepiskama pokušao da kompromituje izvorne

"Kolege iz Skaj partije ovakvom izmišljotinom koju ste za 30 godina i više nego dobro uvježbali, ste još jednom dokazali da ste partija čiji su funkcioneri klasični advokati lica optuženih za teške zločine, i to veoma loši advokati, jer vam branjenicima mirišu debele robije"

5479 pregleda15 komentar(a)
Aleksa Šljivančanin, Foto: Demokrate Nikšić

Predstavnik mladih Demokrata i član Glavnog odbora Aleksa Šljivančanin reagovao je na tekst "DPS Nikšić: Pričom o Sky, gdje smo saznali da ih finansiraju Škaljarci, Demokrate neće skrenuti pažnju sa laži o smeću".

"Šta drugo očekivati od Demokratske partije socijalista, za koju građani vremenom sve više misle da je bila glavni administrator Skaj aplikacije, osim da takve prepiske izmišlja i prilijepi drugima, sa samo jednim ciljem: da spasi svoje skaj junake i najveće kripto obožavaoce, a u prvom redu njihovog šefa Radoja Zvicera, Zorana i Petra Lazovića, Ljuba Milovića, te Veselina Veljovića, Vesnu Medenicu, Milivoja Katnića i Sašu Čađenovića. Da je i danas, ali i u samo vrijeme lansiranja, direktno od strane DPS-a osmišljena ova hlupost, najbolje svjedoči podatak da je objavljena samo na njihovom partijskom glasilu, Bemax mediju, koji je osnovan da bi bio megafon lica koji se kriju iza lažnih identiteta i Skaj aplikacija, ali i megafon najviših funkcioenera DPS-a, ali nažalost i najviših sistemskih funkcionera koji su državne interese sluganski pretvorili u interese najozloglašenijeg evropskog narko kartela", navodi se u saopštenju Demokrata.

On tvrdi da je ovako "DPS lažnim Skaj prepiskama pokušao da kompromituje izvorne Skaj prepiske koje su objavljene u zvaničnim tužilačkim spisima, koji kipe i prelivaju od nesnosne količine DPS funkcionera, što kolege iz Skaj partije nećete skriti dok god smo mi na političkoj sceni".

"A u tim prepiskama kolege iz DPS-a, prepunim vaših funkcionera, vjerovali ili ne između ostalih pominje se i vaš Nikšićanin Milo Đukanović. Ali i poruka u kojoj se pominje je autorsko djelo vašeg partijskog funkcionera, mlađanog kriminalca u uniformi Lazovića: 'Ne pominji magacin 35-icu. Iz njega smo sve izvukli. Ne pominji Milana Roćena. Pardon, 25-icu. I ne pominji da radimo 30 godina i da dajemo pare Milu lično na ruke. Nemoj kazati da Milu nosimo pare. Milu Đukanoviću lično na svakih mjesec dana 300.000 na ruke da nosi moj striko', piše u poruci. Dakle, kolege iz Skaj partije ovakvom izmišljotinom koju ste za 30 godina i više nego dobro uvježbali, ste još jednom dokazali da ste partija čiji su funkcioneri klasični advokati lica optuženih za teške zločine, i to veoma loši advokati, jer vam branjenicima mirišu debele robije", naveo je Šljivančanin.

Ovim tekstom Vijesti završavaju polemiku između nikšićkog DPS-a i nikšićkih Demokrata.