Mandić čestitao Dan opštine Kolašin

"Opštinu Kolašin krasi bogatstvo prirodnih ljepota i ona danas predstavlja jedan od ključnih turističkih centara u našoj zemlji. Upravo zbog toga, Kolašin i svi njegovi žitelji zaslužuju posvećenost svih elemenata našeg društva"

3036 pregleda4 komentar(a)
Mandić, Foto: Screenshot/Youtube/Prva TV

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je Dan opštine Kolašin predsjedniku Opštine Petku Bakiću, predsjedniku Skupštine opštine Vasiliju Bulatoviću i svim građanima Kolašina, saopšteno je iz njegovog kabineta.

"Opštinu Kolašin krasi bogatstvo prirodnih ljepota i ona danas predstavlja jedan od ključnih turističkih centara u našoj zemlji. Upravo zbog toga, Kolašin i svi njegovi žitelji zaslužuju posvećenost svih elemenata našeg društva", naveo je Mandić.

Dodao je da je posebno važno da na svim nivoima "budemo u potpunosti posvećeni stvaranju društva mira, stabilnosti i ekonomskog prosperiteta, jer je to temelj bolje budućnosti naših građana".

"U tom kontekstu, posebno želim da istaknem jačanje saradnje između lokalnih samouprava u našoj zemlji i našeg narodnog doma", zaključio je.