Proglašena lista Pokreta Naprijed: "Odlučni da radimo u najboljem interesu Podgorice i građana"

"Vjerujemo da zajedničkim snagama možemo napraviti značajan korak naprijed i učiniti naš grad boljim mjestom za život svih nas i naših porodica", navodi se u saopštenju

5813 pregleda8 komentar(a)
Foto: Pokret Naprijed

Pokret Naprijed je saopštio da je Izborna komisija Glavnog grada zvanično proglasila njihovu listu „Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i Porodicu“, za predstojeće lokalne izbore.

"Ovim činom, naša lista po prvi put zvanično učestvuje na izborima, čime pokazujemo našu ozbiljnost i posvećenost razvoju i napretku našeg grada", navodi se u saopštenju.

Kažu da su predajom kompletne liste sa 59 kandidata za odbornike, "koja je prošla bez ikakvih primjedbi" komisije, dokazali da posjeduju ozbiljnu organizacijsku strukturu i "tim ljudi spremnih da odgovore na sve izazove koji su pred nama".

"Naša lista okuplja poštene, vrijedne i časne ljude, odlučne da rade u najboljem interesu Podgorice i svih njenih građana. Pozivamo sve naše sugrađane da nas podrže u ovoj važnoj misiji za bolju i prosperitetniju budućnost Podgorice. Vjerujemo da zajedničkim snagama možemo napraviti značajan korak naprijed i učiniti naš grad boljim mjestom za život svih nas i naših porodica. Naprijed, za Podgoricu i porodicu", zaključuje se u saopštenju.